Moderator: Moderator
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
zalezy co cie kreci, ja proponowalbym ladne pokrowce, widzilem takie ladne u faceta o nicku adados z napisem volkswagen an siedzeniach, sam je kupilem jestem zadowolony, mozes zkupic jakies detale w stylu niklowane klamki, dywaniki welurowe itp.
VW - z miłości do samochodu.
- Bambek
- Berbeć
Według mnie jak byś chciał zbajerować wnętrze to proponowałbym pomalowac niektóre elementy plastikowe na kolor nadwozia,chociaz nie wiem jaki masz kolor autka.A jesli chcesz zrobic totalny bajer to mysle ze skóra była by najlepsza.Pozdro
- grzessz1
- Berbeć
-

Karol B. - Members
Nie chciałem nowego tematu zaczynać
podoba mi sie, ten czarny jest wszechobecny więc teraz jest jakieś urozmaicenie 
podoba mi sie, ten czarny jest wszechobecny więc teraz jest jakieś urozmaicenie 
-

Twardy-KG - Czytacz
archeolog...
jakoś tragicznie nie wygląda ale sam bym takiego czegoś nie założył, lepiej z carbonem się pobawić, nie rzucało by sie tak w oczy a efekt 1000 razy lepszy
jakoś tragicznie nie wygląda ale sam bym takiego czegoś nie założył, lepiej z carbonem się pobawić, nie rzucało by sie tak w oczy a efekt 1000 razy lepszy
Sarkazm - ponieważ strzelanie do idiotów jest wciąż nielegalne.
-

trollu - VIP
- Rocznik: 0
- Silnik: byl ADY jest M52TUB28
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: kombi