Moderator: Moderator
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Moto, to wrzuć tutaj jak możesz
Masz chwile:>? Zobacz moje MK3 :
moj-golf/1-6-gt-by-kaparri-t13858.html
Są takie które się podniecą starym VW-ikiem jak 600-tą![:]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif)
moj-golf/1-6-gt-by-kaparri-t13858.html
Są takie które się podniecą starym VW-ikiem jak 600-tą
![:]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif)
-

kaparri - Badacz tematu
kolego jestem płci żeńskiej po 1 a po 2 nie...nie myślałam wole pomalować niż folie naklejać, poza tym każdy robi według swojego gustu ale jak chcesh to moge tobie kierke pomalować
-

Moto - Badacz tematu
może dlatego że ja idę w stronę seryjnego upiększania wnętrza to mnie odrzuca w takich tuningach
ale nie mówię NIE takim modyfikacją bo to twój gust a na temat gustu się nie dyskutuje
podobały mi się u jednego kolegi na zlocie szare akcenty na desce rozdzielczej całkiem fajnie mu to wyszło
Ja upiększyłem sobie wnętrze kupując podłokietnik obszyty skóra i przeszyty czerwoną nicią
wypas nareszcie będę miał więcej schowków w aucie 
ale nie mówię NIE takim modyfikacją bo to twój gust a na temat gustu się nie dyskutuje
podobały mi się u jednego kolegi na zlocie szare akcenty na desce rozdzielczej całkiem fajnie mu to wyszło
Ja upiększyłem sobie wnętrze kupując podłokietnik obszyty skóra i przeszyty czerwoną nicią

-

marcinkoz2910 - Members
Sivy napisał(a):Moto, przepraszam nie zwróciłem uwagi na piktogram obok nick'u.Moto napisał(a): ale jak chcesh to moge tobie kierke pomalować
Jeśli umiesz pomalować skórę to mocno to rozważę.
to po co piszesz czy nie myślałam o pomalowaniu kierownicy jak wiesz że sie nie da...nie ważne koniec tematu
-

Moto - Badacz tematu
Koledzy, ja w najbliższym czasie planuję zrobić coś takiego:
Oczywiście siedzenia narazie zostają standardowe, ale deska będzie w kość słoniową.
W sobotę ściągam dechę w celu przejrzenia nawiewów+wymiana nagrzewnicy, więc mam okazję - deska będzie na zewnątrz
Oczywiście siedzenia narazie zostają standardowe, ale deska będzie w kość słoniową.
W sobotę ściągam dechę w celu przejrzenia nawiewów+wymiana nagrzewnicy, więc mam okazję - deska będzie na zewnątrz

-

prezesik - Members