Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Skąd fotele
Powiedzcie mi skąd wziąć nowe fotele do golfa trzy drzwiowego ? Chodzi mi głównie o fotel kierowcy (wystarczył by tylko on) bo krzywy mam a na allegro to wiadomo używki same i pewnie ich stan dużo do życzenia pozostawia .
- jaro201
- Czytacz
nowe to z ASO, chociaż wątpię szczerze że mają
a używki można dostać w niemal idealnym stanie
Ew kupić w obojętnie jakim stanie, byle prosty i dać do wymiany gąbek + obszycie
a używki można dostać w niemal idealnym stanie
Ew kupić w obojętnie jakim stanie, byle prosty i dać do wymiany gąbek + obszycie-

Opik - Members
- Silnik: 2.0
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Teoretycznie z anglika będzie w lepszym stanie. Gorzej z znalezieniem może być. Najlepiej odwiedzać szroty i szukać 

-

Karol B. - Members
a ja mam pytanie czy do golfa pasują fotele z jakiegoś innego samochodu...chodzi o to by tylko kupić i włożyć bez przeróbek prowadnic itp...z kolorem tapicerki sobie poradzę;)...np. czy będą pasować fotele od toledo pierwszej generacji?
-

stachu1804 - Berbeć
Napewno od Vento pasują ale nie mają kładzionego oparcia bo Vento ma zawsze 4 drzwi. , od pozostałych nie wiem. Zasada jest taka : nie kupuj bez oglądania, wyszukaj używkę na allegro gdzieś w pobliżu i jedź obejrzeć. Piszę to bo sam sie przejechałem na tym: fotel który na fotach był idealny w realu był gorszy niż mój stary
- pablomed
- Members
Siedzisko można wziąć z ventylka a oparcie jak masz 3D od siebie zaadoptować
najlepiej poszukać po szrotach złomach.
najlepiej poszukać po szrotach złomach.-

Taksi - Gaduła
Tajg3r napisał(a):klaudek669 napisał(a):Polo6n/6n2/ibiza/cordoba/vento/caddy2 i wszystkie inne podobne rocznikowo....
Ale pytanie czy są p&p od tych aut?
Tak, wysuwasz do tyłu stare, wkładasz nowe i wszystko pasuje.
-

klaudek669 - Badacz tematu