Kolego mam fajne fotele kubełkowe z golfa 3 3d w bardzo dobrym stanie,ogólnie są rzadko dostępne na allegro i na olx nie ma takich:D a i cena bardzo niska;)
żeby nie zakładać nowego tematu to mam pytanie odnośnie foteli i kanapy z Golfa 4 do Golfa 3 ktoś pisał, że to przerobienie prowadnic, ale czy dużo jest z tym roboty? no i co z kanapą? pewnie też nie podejdzie z marszu co?
Yyy akurat mocowania to idzie popytac. Mnie interesuje inny temat na ktory nie znalazlem odp. Mam w swojej golfinie 4x poduchy i dreczy mnie pytanie czy da sie zegrac poduchy z foteli mk4 do sensora w mk3. Ponoc sa problemy.
Witam. Potrzebuję uchwyt podnoszenia fotela do golfa III, 3-drzwiowego, potrzebuje taki do prawego fotela o ile jest różnica. Nie mogę nigdzie znaleźć w internecie do trójki. Na allegro są do IV a te do III to inaczej wyglądają i nie wiem też czy będą pasować. Możecie pomóc?
Jeśli chodzi o tą plastikową dźwigienkę to sprawdź w aso, nie koniecznie musi kosztowac krocie a jakością się odwdzięczy tym bardziej, że używa się ją dość często.