Wiem, że parę osób brało taki zestaw do swoich Golfów i byli bardzo zadowoleni, zapisałem sobie tamtą aukcję nawet, no ale niestety trochę czasu minęło i link jest martwy. Moglibyście poratować nickiem sprzedającego z allegro?
Ew jakieś inne zestawy warte polecenia w normalnej cenie
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
-

Opik - Members
- Silnik: 2.0
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
-

maximus_spi - Gaduła
- Rocznik: 95
- Silnik: 1.9 TDI
- Paliwo: ON
O tym mowa:
Z tym, że na tunel od Vento będziesz musiał troszke pokombinować, żeby zalożyć, bo ta skóra jest dużo grubsza i nie pasuje pod ten plastik mocujący. Ale dasz radę. A efekt wizualny o niebo lepszy
Z tym, że na tunel od Vento będziesz musiał troszke pokombinować, żeby zalożyć, bo ta skóra jest dużo grubsza i nie pasuje pod ten plastik mocujący. Ale dasz radę. A efekt wizualny o niebo lepszy

- Lobus
- Ekspert
Lobus napisał(a):O tym mowa:
Tez to mam , bardzo fajna skorka
R.I.P Mystic B. [*]
-

BartheZz_3 - Members
- Silnik: 1Z
- Nadwozie: kombi
Lobus napisał(a):O tym mowa:
Z tym się nie zgodzę, mam ten sam mieszek co z aukcji, troszkę ciężej ten plastik wchodzi ale nic nie trzeba kombinować, po prostu delikatnie łebkiem śrubokręta trzeba pukać i wchodzi idealnie
ponad pół roku siedzi i nic się z nim nie dzieje 
Szaleństwo czy głupota? Po prostu PASJA na zawsze. . .
-

pawel66600 - Czytacz
maximus_spi, o tego goscia mi wlasnie chodzilo, ten sam szablon aukcji i opis ale niestety nie ten mieszek
Lobus, BartheZz_3, pawel66600, od tego konkretnego goscia macie? Wiecie jak to jest, 10 sprzedajacych, niby to samo, a 8/10 beznadziejnych, dlatego wole sie upewnic i kupic sprawdzony
Lobus, BartheZz_3, pawel66600, od tego konkretnego goscia macie? Wiecie jak to jest, 10 sprzedajacych, niby to samo, a 8/10 beznadziejnych, dlatego wole sie upewnic i kupic sprawdzony

-

Opik - Members
- Silnik: 2.0
- Paliwo: PB+LPG
-

BartheZz_3 - Members
- Silnik: 1Z
- Nadwozie: kombi
Oczywiście, to ten sam
pasuje na 100% ja brałem w ciemno i jest super 
pasuje na 100% ja brałem w ciemno i jest super 
Szaleństwo czy głupota? Po prostu PASJA na zawsze. . .
-

pawel66600 - Czytacz
Opik, ja również brałem od tego samego
pawel66600, tego czarnego pierścionka to ja w ogóle nie miałem w swoim tunelu, a mocowanie drugiej strony nie poszło mi tak jakbym chciał bo skóra po prostu jest za gruba i ten plastik, ramka nie chciała wskoczyć na swoje miejsce, a może po prostu mi się nie udało, ale i tak to się w oczy nie rzuca i wygląda 100 razy lepiej niż ori.
pawel66600, tego czarnego pierścionka to ja w ogóle nie miałem w swoim tunelu, a mocowanie drugiej strony nie poszło mi tak jakbym chciał bo skóra po prostu jest za gruba i ten plastik, ramka nie chciała wskoczyć na swoje miejsce, a może po prostu mi się nie udało, ale i tak to się w oczy nie rzuca i wygląda 100 razy lepiej niż ori.
- Lobus
- Ekspert