http://allegro.pl/vw-golf-ii-golf-3-iii ... 88075.html
Zjedź na sam dół i masz takie kolory skóry, jakie chcesz. Nić też jaka chcesz, dodatkowo możesz sobie walnąć napis.

U mnie to tak wygląda:

Moderator: Moderator

Lobus napisał(a):pawel66600, tego czarnego pierścionka to ja w ogóle nie miałem w swoim tunelu,
 a w srodku ta ramka tez troche w srednim stanie 
 ale sie trzyma 
 jakos...
  jak już ładnie skleimy ramkę ze skórą, to musimy jakoś umocować ramkę do tunelu, więc tak, u mnie ramką trzymała się na ori dwóch nie topionych plastikach z tyłu i z przodu celowo ich nie topiłem żeby ramka się trzymała, i po bokach użyłem poxipolu ale trzeba to robić z umiarem żeby nie wyciekło na tunel, już od kilku dobrych miesięcy trzyma się sztywno i elegancko wygląda 

Karol B. napisał(a):Brał ktoś u tego sprzedającego(którego tu większość wymienia) mieszki na dźwignię biegów? Też są ok?
 ja akurat miałem rzeźbę bo ramka uszkodzona lekko z tego co mi sie wydaje 
 ale PASUJE wszystko na bank 
 albo ktos zdekompletuje 

Karol B. napisał(a):BartheZz_3, na pewno mówisz o gałce od biegów?Bo czym się rożni golf i vento pod tym względem?
 to zem dal 
 Dobra, nie bylo mojego posta 
 chodzilo o biegi a ja o recznym 
 witboy ale masz BonJovi gale 
 a Karol ma zwykla 
 i przy zwyklej pasuje chociaz moim zdaniem pod sama galka biegow jest troszke zbyt luzna ta skorka 
 wiec jakby sie przypatrzec to jest lekka szpara pomiedzy skora a galka biegow 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości