Witam. Od pewnego czasu zastanawiam się jaki licznik podpasowałby bez większych kombinacji do MKIII ? Czytałem, że od MK IV można ale trzeba pływaki, piny w kostce itp zmieniać. Są liczniki z innych aut, które bez problemu podchodzą do MK III ? Najlepiej z przeźroczystymi tarczami
Dawko, Ibizy , Cordoby , sam mam z Ibizy II i wkłądasz i gra , tylko ze niektóre silniki mają jeden czujnik oleju w golfie a liczniki sa robione pod 2 czujniki i będzie piszczeć i mrugac olej
Z którego roku trzeba brać? Z tego samego co mój Gofer? Rozumiem, że Tobie także mryga kontrolka od oleju ?
I tak na marginesie to one mają przeźroczyste tarcze? (tzn. kreski, cyfry itp)
mam jeden licznik na sprzedanie(oddanie za piwo) od 20-220 działa śmiga przelot 282kkm obecnie mam wsadzony z ibizy z kontrolka świateł mijania i rezerwa paliwa po modach na srebrnych tarczach
Macie racje liczniki z cordoby polo itp pasuja ale co z tego to jeden i ten sam licznik różniący sie szczegółami, no i żaden nie jest podświetlany od spodu a chyba o to najbardziej chodzi autorowi.
Zastanawiałem się kolego nad zrobieniem czegoś takiego już kiedyś ale porzuciłem pomysł, jak dla mnie za dużo roboty. Najlepszym rozwiązaniem byłoby wydrukowanie szablonu licznika na folii (takiej jak do rzutnika, można dostać w prawie każdym sklepie papierniczym) z pozostawieniem pustych miejsc tam gdzie licznik ma świecić i naklejenie tego na coś przezroczystego, dobry będzie plastik z opakowania na płytę cd. Kwestia tylko żeby wszystko ładnie wpasować w obudowę licznika, dodać podświetlenie i gotowe
Adzios, Ameryki nie odkryłeś kiedyś na vwgolf.pl rydzu z bodaj gralikiem robili tarcze które można było podświetlić diodami od spodu wyglądało całkiem spoko ale ilość roboty przy tm była porównywalna z zakupieniem tarcz od momana