NA forum byl temat tarcz podswietlanych diodami od spodu, do tego wskazowki i wyglada niezle, u mnie w temacie jest zdjecie jak to wyglada. Tarcze podobne sa na olx
http://olx.pl/oferta/zegary-tarcze-licz ... 5BNAL.html
Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Zastanowię się jeszcze trochę jak wykonam te podświetlenie i się odezwę a także pokażę efekt, a tak a propo licznika. Po wymianie żaróweczek tych od góry i zamontowaniu licznika przestał mi on pokazywać temperaturę oleju. Co mogło się w nim zepsuć? Czujnik oleju przy silniku jest sprawny.
-

Dawko - Czytacz
Dawko, od wymiany żarówek raczej się nic nie mogło popsuć. Jesteś pewny że usterka nastąpiła w tym czasie co wymieniałeś żarówki?
-

klaudek669 - Badacz tematu
Żarówki nie maja nic w tym wspólnego raczej zobacz czy wtyczka od licznika jest dobrze wpięta znaczy się możliwe, że nie do końca podpoiłeś i nie pokazuje.
moj-golf/moj-ukochany-golf-3-prosto-od-emiczki-t41103.html -Ma była miłość 

-

Emiczka - VIP
- Rocznik: 2003
- Silnik: 1.6 passat B5fl
- Paliwo: PB
- Nadwozie: kombi
Tak w tym samym czasie, ale wtedy jeszcze rozbierałem licznik i przy próbie podłączenia bez obudowy może zahaczyłem tarczą od wskaźnika temp. i przez to coś się przestawiło.
Ostatnio go wyjąłem, przeczyściłem styki, sprawdziłem tarcze jak siedzą, podłączyłem i wszystko śmiga
Dzięki za chęci
Ostatnio go wyjąłem, przeczyściłem styki, sprawdziłem tarcze jak siedzą, podłączyłem i wszystko śmiga
Dzięki za chęci

-

Dawko - Czytacz