(Już drugi raz mi się to zdarzyło
)
Może macie jakiś sprawdzony i dobry preparat żeby temu zapobiegać?

Moderator: Moderator
(Już drugi raz mi się to zdarzyło
)

Polecamseb napisał(a): silicon w sprayu, nie znajdziesz nic lepszego na uszczelki i zamki
węża do zamka i sinkąć tam i po problemiemilutkaa napisał(a):okej, napewno spróbuję:) jutro pojadę i kupię, tylko mam jeszcze jedno pytanie.. zamek to chyba trzeba jakoś rozebrać czy wystarczy jak spryskam go z zewnątrz?
silikon o jakim jest tu mowa lub może wosk do profili zamkniętych ja popsikałem i jest git (ale trzeba tapicerkę zdjąć z drzwi)golfiak napisał(a):Jak nie rozebrać pół samochodu i się za to zabrać ? Z góry dzięki !
pogo84 napisał(a): centralny zamek na pilot koszt 100 zł i bardzo wygodne ułatwienie w otwieraniu drzwi nie tylko pod czas mrozówPolecam
wszystko działa tak jak trzeba ale np dzisiaj jak chwyciłam za klamkę żeby otworzyć drzwi to... to.... to nie mogłam
wsiadłam drzwiami od pasażera i pojechałam do pracy. w czasie jazdy samochód się ogrzał i pod pracą już mogłam normalnie wysiąść swoimi drzwiami.
) chwyciłam za klamkę i.... zonk... już nie mogłam wysiąść
W tak krótkim czasie mogło zamarznąć?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości