Moderator: Moderator
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
nie slyszalem zeby impulsatory sie jakos roznily. Na moje malo prawdopodobne. Roznica w MFA raczej jest jedna tzn obliczanie spalania. Tak mi sie zdaje chociaz z MFA w 1.8 do czynienia nie mialem. Cala reszta jak temp oleju temp zewntrzna itp tak samo dziala
-

Imper - Members
andrzej4286 napisał(a):a powiedz na czym ci zalezy w liczniku najbardziej??na predkosci czy mfa??
mfa ma być.
zależy mi na dokładnym prędkościomierzu (to chyba oczywiste..) Spalanie z mfa i tak kłamie
a do 1.8 można też kupić licznik mfa. Więc po prostu chcę wiedzieć czy kupić licznik 1.8 z mfa czy też z gti 2.0
- killah
dokladnego to nigdy nie bedzie bo licznik zawsze przeklamuje
jakies tam km masz w swoim zegary z 1.8 to ja bym nie kupowal jeszcze zegarow tylko poskladal to do kupy i zobaczyl jak licznik pokazuje ewentualnie jak bys mial od kog porzyczyc zegary z mfa to wtedy bys podlaczyl i wiedzial bys czy przeklamuje bo jesli klamie to wtedy np spalanie bedzie z kosmosu wiem cos o tym jak zalozylem z 2.0 do siebie to mfa pokazywalo 17l
a jak wrocilem na stare zegary to 8l
jakies tam km masz w swoim zegary z 1.8 to ja bym nie kupowal jeszcze zegarow tylko poskladal to do kupy i zobaczyl jak licznik pokazuje ewentualnie jak bys mial od kog porzyczyc zegary z mfa to wtedy bys podlaczyl i wiedzial bys czy przeklamuje bo jesli klamie to wtedy np spalanie bedzie z kosmosu wiem cos o tym jak zalozylem z 2.0 do siebie to mfa pokazywalo 17l
a jak wrocilem na stare zegary to 8lbyle mk3 teraz mk4
-

andrzej4286 - Badacz tematu
andrzej4286 napisał(a):dokladnego to nigdy nie bedzie bo licznik zawsze przeklamujejakies tam km masz w swoim zegary z 1.8 to ja bym nie kupowal jeszcze zegarow tylko poskladal to do kupy i zobaczyl jak licznik pokazuje ewentualnie jak bys mial od kog porzyczyc zegary z mfa to wtedy bys podlaczyl i wiedzial bys czy przeklamuje bo jesli klamie to wtedy np spalanie bedzie z kosmosu wiem cos o tym jak zalozylem z 2.0 do siebie to mfa pokazywalo 17l
a jak wrocilem na stare zegary to 8l
spoko
licznika nie zmienię póki nie będę mieć pewności. Teraz zostanie ten ale mfa będzie wstawione i trzeba będzie się potem zdecydować na jakiś licznik. 1.8 albo 2.0. Bardziej będę patrzeć na dokładne pokazywanie prędkości niż spalanie mfa które i tak kłamie i tak:P chociaż te 17 litrów to wiadomo przesada ale ten 1 litr na bank zawsze trzeba brać poprawkę
- killah