Witam.
A czy słyszeliście, że może ktoś robi tą górę w skórze?
Pozdro.
Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Ja mam w planie, naklejke juz kupilem na wszelki wypadek, cieniutka skore tez mam, klej do skory i teraz troche czasu. Prubowalem znaczek sciagac i nie ma szans nie popsuc go, ten z odjazdowe naklejki mimo wszystko troche sie rozni.
-

murgen - Gaduła
murgen napisał(a): ten z odjazdowe naklejki mimo wszystko troche sie rozni.
no właśnie na zdjęciu na ich stronie różni się bo ta czcionka jest taka cienka ale jak mi przyszedł to w rzeczywistości jest dokładnie taki sam jak te na alledrogo za 20zł

-

przemo87 - Badacz tematu
przemo87 napisał(a):murgen napisał(a): ten z odjazdowe naklejki mimo wszystko troche sie rozni.
no właśnie na zdjęciu na ich stronie różni się bo ta czcionka jest taka cienka ale jak mi przyszedł to w rzeczywistości jest dokładnie taki sam jak te na alledrogo za 20zł
Mi przyszla i rozni sie od tej na galce, ciensze litery. Chociaz mysle ze jak nie bedzie porownania to sie zapomni
ale co im zalezalo zrobic identyczna 
-

murgen - Gaduła
- brand
- Berbeć
siema.ja tez nabylem za grosze galke z xx jahre.mialem na tyle szczescia ze emblemat byl przyklejony na struchlalej dwustronnej tasmie.rozkrecilem,okleilem skora,skrecilem do kupy,emblemat na nowa tasme i jest jak nowka.
nie wyszla jak ori bo mialem ciut za gruba skore ale nie jest zle
dla tych co beda nakladac skore...musi byc cienka bo lepiej sie uklada i nie ma potem problemu wsadzic emblematu bo szpara pomiedzy galka a emblematem jest mala

nie wyszla jak ori bo mialem ciut za gruba skore ale nie jest zle
dla tych co beda nakladac skore...musi byc cienka bo lepiej sie uklada i nie ma potem problemu wsadzic emblematu bo szpara pomiedzy galka a emblematem jest mala

-

robik1301 - Czytacz
- Rocznik: 1996
- Silnik: 1z 130KM
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 5-drzwiowe