Witam, Mam taki problem w ostatnim czasie cos mi strasznie zaczelo brzeczec w srodkowym panelu przy wyzszych obrotach ale tlyko w jednym zakresie tych obrotow jak sa wyzsze obroty to nic nie slychac albo jak niskie to tez nic nie potrafie powiedziec przy jakiej wartosci bo akurat nie mam oborotomierza ale to chyba mniejsza z tym, dzwiek dobiega ze srodka srodkowego panelu gdzies tak miedzy schowkiem a nawiewami, czy jest jakas mizliwosc pozbycia sie tego denerwujacego dzwieku czy tylko robieranie calej deski i sprawdzanie co to tak brzeczy?? jak trzeba rozbierac to jak sie rabrac do tego zeby to rozebrac??
rozebralem tam wszystko zaczalem sprawdzac i nic nie znalazlem dalej jest ten dzwiek, nie wiem co juz zrobic, z tym, jak narazie to glosniej podkrecam radio
hmm do czego, qrcze nie wiem jak okreslic ten dzwiek, on jest tylko w okreslonym przedziale obrotow, a podobny hmm takie brzenczenie wlasnie jakby plastik jakis ale z tego co patrzylem to chyba nie jest zaden no ale nie wiem, moge sie mylic..
a deska rozdzielcza nie jest luzna...? a moze ten bolec co jest z tylu radia do seski nie jest wsadzony bezposrednio tylk gdzies z boku i radio sie trzesie wchodzi