a mi chodzi, żeby było jak najciszej
mi tłumikarz powiedział 260 za tłumik srodkowy z robocizna, no ale musi być podniesione zawieszenie... nie wiem już sam.. obetne te trytytki to mi będzie walił o belke bo już ledwo co się z nia mija
...Moderator: Moderator
a mi chodzi, żeby było jak najciszej
mi tłumikarz powiedział 260 za tłumik srodkowy z robocizna, no ale musi być podniesione zawieszenie... nie wiem już sam.. obetne te trytytki to mi będzie walił o belke bo już ledwo co się z nia mija
...
winiarsko napisał(a):ale jak wstawie samą rure to przecież będzie głosno no nie ?
winiarsko napisał(a):no ale musi być podniesione zawieszenie...

nie jest głosno bo podłoga dziurawa, bo wydech dziurwawy bo szyby pootwierane, buczy mi w srodku po dodaniu gazu! nie jest to buczenie takie typowe dla wydechu tylko w srodku słuchac dudnienie/rezonans od tego tłumika sztywnego. na zewnątrz jak się stoi i dam gazu to jest ciszej niż w srodku... inaczej nie ciszej ale mniej buczy... a sama rurka to jaka musi być? spisze się to ? bo kurde mam nowy końcowy i chchiałem se to zrobić tak w miare oryginalnie/normalnie żeby nie odwalac fuszerek tak jak mam teraz;/ ale w sumie za ta kase co dałem za samochod to i tak nie jest zle choć do roboty było duuuuzo
szkoda tylko samochodu, ale wierze, ze uda mi się go doprowadzić do normalności...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości