Moderator: Moderator
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
moze byc tak ze szczelny wydech dodaje mocy bo w wolnossacych autach wydech ma ogromna role i wstawianie wynalazkow i tym bardziej nieszczelnosci powoduja utrate mocy i nm
-

witboy - Ekspert
- Rocznik: 1993
- Silnik: aaz
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Witam ponownie
czy ten tłumik podejdzie do mojego 1.4 ABD? http://allegro.pl/tlumik-koncowy-vw-gol ... 53781.html ja mam seryjny i znudził mi się a ten widzę że ładny i ktoś mi tu go polecał. Czy dźwięk po założeniu tego tłumika bardzo się zmieni?
czy ten tłumik podejdzie do mojego 1.4 ABD? http://allegro.pl/tlumik-koncowy-vw-gol ... 53781.html ja mam seryjny i znudził mi się a ten widzę że ładny i ktoś mi tu go polecał. Czy dźwięk po założeniu tego tłumika bardzo się zmieni?-

golf 1.4 - Gaduła
- Silnik: 1.4 ABD
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 5-drzwiowe
golf 1.4 napisał(a):Witam ponownieczy ten tłumik podejdzie do mojego 1.4 ABD? http://allegro.pl/tlumik-koncowy-vw-gol ... 53781.html ja mam seryjny i znudził mi się a ten widzę że ładny i ktoś mi tu go polecał. Czy dźwięk po założeniu tego tłumika bardzo się zmieni?
no jasne że się zmieni jak wsadzisz w auto inny silnik

-

vinni_pl - Badacz tematu
Czyli mam rozumieć że nic się nie zmieni?
Tylko jest jeden minus, po takiej modyfikacji przyjdzie kilka koni, a kilka koni więcej to ciężko będzie mi nad nim zapanować
A ten wydech idealnie pasuje w miejcie starego? czy są jakieś drobne modyfikacje przy zakładaniu go?.
Tylko jest jeden minus, po takiej modyfikacji przyjdzie kilka koni, a kilka koni więcej to ciężko będzie mi nad nim zapanować
A ten wydech idealnie pasuje w miejcie starego? czy są jakieś drobne modyfikacje przy zakładaniu go?.
-

golf 1.4 - Gaduła
Nie przyjdzie ani nie ubędzie Ci nawet ćwierć konia
No ja nie wiem czy tak podejdzie, 1.4 ma chyba 5mm mniejszą średnicę rur, a do tego nie masz chyba środkowego w ogóle? W ciemno ciężko powiedzieć, ale moim zdaniem nie będzie pasował bez problemowo
No ja nie wiem czy tak podejdzie, 1.4 ma chyba 5mm mniejszą średnicę rur, a do tego nie masz chyba środkowego w ogóle? W ciemno ciężko powiedzieć, ale moim zdaniem nie będzie pasował bez problemowo
-

Opik - Members
- Silnik: 2.0
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Opik napisał(a):No ja nie wiem czy tak podejdzie, 1.4 ma chyba 5mm mniejszą średnicę rur,
No bez spawania lub redukcji chyba się nie obędzie..
Opik napisał(a):a do tego nie masz chyba środkowego w ogóle?
W 1.4 jest pierwszy tłumik i końcowy .. także się zgadza,
Opik napisał(a):moim zdaniem nie będzie pasował bez problemowo
No to już zależy od mentalności człowieka

-

Paweu - Members
- Rocznik: 1111
- Silnik: 0.8
- Paliwo: CNG
- Nadwozie: cabrio
Kurde, nie lubię czytać takich wiadomości. Lepsze są typu: wszystko ładnie wejdzie, nie zastanawiaj się tylko kupuj i przekładaj. A tu lipa
Mechanik będzie się z tym bawić, nie ja
ja od tego umywam rączki.
Mechanik będzie się z tym bawić, nie ja
ja od tego umywam rączki.-

golf 1.4 - Gaduła
golf 1.4 napisał(a):Kurde, nie lubię czytać takich wiadomości. Lepsze są typu: wszystko ładnie wejdzie, nie zastanawiaj się tylko kupuj i przekładaj. A tu lipaMechanik będzie się z tym bawić, nie ja
ja od tego umywam rączki.
mechanik zwróci Ci uwagę że on nie pasuje pod Twojego golfa i też umyje ręce jak mu się nie będzie chciało bawić
+ kupować coś co nie pomoże prawie nic to zbędne wydawanie kasy

-

vinni_pl - Badacz tematu
golf 1.4 napisał(a):vinni_pl, w sumie to masz racjęI kolejny plan poległ w gruzach...
zarzuć pomógł
za tą cenę mógłbyś zrobić coś co zmieni wygląd na plus a nie wstawiać coś co jest zbędne do 1.4
i nie ma tam racji bytu
300 etny post ;D
Ostatnio edytowano 29 mar 2013, o 00:50 przez vinni_pl, łącznie edytowano 1 raz
-

vinni_pl - Badacz tematu