Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Jacol napisał(a):Ale to nie jest temat o ciezko chodzacym wspomaganiu wiec proponuje abys zalozyl nowy.
Zanim cokolwiek napiszesz, przeczytaj 4 razy to może zrozumiesz,
nabijaczu zbędnych postów!
Golf 3,rocznik 96, silnik ADZ, 1,8 Benzyna + Gaz, klima,ABS, wspomaganie kierownicy, elek. szyby, elek. lusterka
- alfa2
- Czytacz
Uwaga nabijam kolejny post bo staje mi kiedy widze zwiekszajacy sie internetowy licznik i jest to przedluzenie mojego ego w internecie.
Czytam, ze ciezko chodzi ci kierownica, wymieniales dwa razy plyn, wymieniles pompe wsp i dalej chodzi ciezko i pytasz sie czy ktos ma jakis pomysl. To ja ci poradzilem, abys zalozyl nowy temat gdyz jest wieksza szansa, ze ktos tam zagladnie i udzieli ci pomocy ale ty wolisz sie przypierdolic bo najwazniejsze jest to, ze mam jakies cyferki pod awatarem, Ja ci chetnie je oddam, naprawde, bo na mnie licznik nie robi wrazenia w zaden sposob.
Czytam, ze ciezko chodzi ci kierownica, wymieniales dwa razy plyn, wymieniles pompe wsp i dalej chodzi ciezko i pytasz sie czy ktos ma jakis pomysl. To ja ci poradzilem, abys zalozyl nowy temat gdyz jest wieksza szansa, ze ktos tam zagladnie i udzieli ci pomocy ale ty wolisz sie przypierdolic bo najwazniejsze jest to, ze mam jakies cyferki pod awatarem, Ja ci chetnie je oddam, naprawde, bo na mnie licznik nie robi wrazenia w zaden sposob.
GOLF 3 - 1.6 75KM - ABU - GL 5D
kontakt: gg 4684235 / mail: clau&tlen$pl
-

Jacol - Badacz tematu
witam czy na pasku od wspomagania jest jakis naciagacz bo przy skrecie w prawo albo w lewo blokuje mi sie kola a moze cos innego prosze o porade 

- robson1983a
- Berbeć
robson1983a napisał(a):witam czy na pasku od wspomagania jest jakis naciagacz bo przy skrecie w prawo albo w lewo blokuje mi sie kola a moze cos innego prosze o porade :-)
Pasek jest napinany przez alternator, który ma regulowane odsadzenie.
GOLF 3 - 1.6 75KM - ABU - GL 5D
-

Jacol - Badacz tematu