Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Ja mam podobny problem ze ściąganiem w lewą stroną i sam nie wiem za co się najpierw wziąć. Na oponach letnich jechal jak po szynach prościutko, tylko zmieniłem na zimowe i zaczęło ściągać. Może istnieć zależność a propos sciągania w zależności od tego czy gumy są zimowe-letnie? Zbierzność sprawdzona, jest ok. Koła zamienialiśmy przód - tył, bardziej bądź mniej ale ciągnie delikatnie w lewo.Ciśnienie w oponach ok. Spradzałem grubość bieżnika, no i na poszczególnych osiach jest taka sama. Nawet raz po skosie przełożyliśmy opony ale nic nie dało.Denerwuje mnie to ponieważ w lato było świetnie, a teraz taki klops
Myślę nad geometrią jeszcze, ale jak na letnich było ok, to teraz raptem po zmianie opon by się przestawiło? Nie wpadałem w żadną dziure po wymianie opon... Napiszcie jeśli macie jakieś pomysły odnośnie mojego problemu.
Pzdr
Myślę nad geometrią jeszcze, ale jak na letnich było ok, to teraz raptem po zmianie opon by się przestawiło? Nie wpadałem w żadną dziure po wymianie opon... Napiszcie jeśli macie jakieś pomysły odnośnie mojego problemu.
Pzdr
- sosenek1
- Czytacz