Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
A odpowietrzyłeś odpowiednio? Jakiej firmy to pompa? Sprawdź sobie też węże od zbiorniczka wyrównawczego i ten od pompy do magla i od magla do zbiorniczka.
-

Mermit87 - Badacz tematu
Muscl napisał(a):Co to jest ten magla ?
magiel czyli przekladnia wlasnie. to nawet moze nie byc wina przewodow bo kaluza by byla... w samej przekladni moglo sie rypnac... to sie chyba daje regenerowac, a i uzywka nie powinna byc droga
-

kruchy_ - Badacz tematu
GLANIA NAPISAŁ
witam, dzisiejszego wieczoru wracajac do domu pdlo mi wspomoaganie. Objawilo sie ono przy zjerzdzaniu z obwodnicy a mianowicie zmalaly obroty, silnik zgasl i kupa dypu z pod maski. zjechalem szybko na praking i otworzylem mache i dym lecial z okolicy pompy, paski mam wszyskie nowe wlacznie od wspomoagania, od czego zaczac?? bo sie jeździc nie da[/quote]
prawdopodobnie zatarło się łożysko na pompie wspomagania wystarczy wymienić i łożysko zalać nowy płyn no i wymienić pasek bo skoro poszedł dym to na pewno z niego
witam, dzisiejszego wieczoru wracajac do domu pdlo mi wspomoaganie. Objawilo sie ono przy zjerzdzaniu z obwodnicy a mianowicie zmalaly obroty, silnik zgasl i kupa dypu z pod maski. zjechalem szybko na praking i otworzylem mache i dym lecial z okolicy pompy, paski mam wszyskie nowe wlacznie od wspomoagania, od czego zaczac?? bo sie jeździc nie da[/quote]
prawdopodobnie zatarło się łożysko na pompie wspomagania wystarczy wymienić i łożysko zalać nowy płyn no i wymienić pasek bo skoro poszedł dym to na pewno z niego
- gczester
- Czytacz