Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
ciezko chodzi Kierownica.
co moze byc najbardziej prawdopodobnym powodem ciezko krecacej sie kierownicy?? kierownica nie odbija po skreceniuj. MA ktos moze wiedze? da sie to poprawic domowym sposobem?? z naprawami daje sobie rade wiec jakby ktos mial dobry pomysl bede niezmiernie wdzieczny...
jac
- Jacek Rosiński
- Czytacz
a jesli krecisz kierą to słyszysz wycie lub cos w tym stylu??
[ Dodano: 2011-12-04, 16:48 ]
albo pompa albo maglownica. a miałes ostatnio moze krecone sruba do tzw niby regulacji luzu na przekładni kierowniczej?? tzn do niwelowania luzów? i jeszcze jedno czy mozesz miec przestawiona zbierznosc i katy zawieszenia??
[ Dodano: 2011-12-04, 16:48 ]
albo pompa albo maglownica. a miałes ostatnio moze krecone sruba do tzw niby regulacji luzu na przekładni kierowniczej?? tzn do niwelowania luzów? i jeszcze jedno czy mozesz miec przestawiona zbierznosc i katy zawieszenia??

- Diego
- Czytacz
zbiezność byla robiona jak wymienialem amory drazki itd. katy wszystko jest ok. nie sciaga. tylko tak sie jedzie jakby ta kiera byla w betonie... ciezko ja nawet ruszyc... jaby gdzies cos ja trzymalo od poczatku. moze krzyzak
?????
?????jac
- Jacek Rosiński
- Czytacz
mi sie wydaje ze pompa nie daje dobrego cisnienia na uklad wiec nie bedzie dobrego wspomagania ja u siebie mam wlasnie do wymiany pompe bo opilki mam w ukladzie
KONSERWACJA PODWOZIA ,SPAWANIE UKŁADÓW WYDECHOWYCH 691-123-441
-

nitek - Czytacz
arthorius napisał(a):Początkowo wymieniłbym płyn, gdyż chłonie wodę jak hamulcowy. Potem dalsza diagnoza dotycząca maglownicy lub pompy.
Początkowo niech powie czy pompa wogole wyje, w mojej czwórce pompa na zagrzanym aucie wyła i wymiana płynu G. dała, tylko płyn mnie kosztował bo kupowąłem w ASO
-

darkmen21 - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 1.8
- Paliwo: PB
- Nadwozie: cabrio
Koledzy u mnie właśnie też ciężko chodzi kierownica, przy skręcaniu nic nie szumi, Zauważyłem że po skręcie w dowolną stronę, kierownica się nie prostuje. Tak chyba nie powinno być ?
moj-golf/vw-golf-3-rolling-stones-t4304.html - Mój red Rolling Stones 

-

Bonix - Badacz tematu
Na zgaszonym kręci się gorzej niż na zapalonym.
moj-golf/vw-golf-3-rolling-stones-t4304.html - Mój red Rolling Stones 

-

Bonix - Badacz tematu