Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Panowie. Pompa nie wyje. płyn kiedys niedawno ktoredys uciekl. nie wiem skad i jak, na parkingu mojemu bratu. nie wiem cholera ale no jest nie wesolo. juz sama ta jazda by tak uciazliwa nie byla jak krecenie na parkingu.. normlanie jak Jelczem z 65 roku....nie przerywa nic takiego tylko po prostu ciezko sie kreci. jakby to by nie przeszkadzalo mocno to bym scisnal tylek ale mozna dostac ***** jak widzisz jak jakas pipa kreci se jedna reka gorsza fura od Twojej....
jac
- Jacek Rosiński
- Czytacz
W tym samochodzie przekladnia kierownicza to cos co sie psuje nagminnie
U mnie np. kreci sie lekko w jedna strone, a w druga wyczuwalnie ciezej. Jezdzilem innym Ventem gdzie krecac w prawo trzeba bylo sie ostrooo zapierac podczas gdy w lewo mozna bylo krecic 1 paluszkiem.
U mnie np. kreci sie lekko w jedna strone, a w druga wyczuwalnie ciezej. Jezdzilem innym Ventem gdzie krecac w prawo trzeba bylo sie ostrooo zapierac podczas gdy w lewo mozna bylo krecic 1 paluszkiem.VW Vento 1.9TDI 1Z ++
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
- Bradley
- Fanatyk
a moze pasek na pompie ci sie obluzowal i sie slizga nie krecac wystarczajaco mocno pompa a ta nie daje cisnienia na maglownice
ale zeby rozwalic maglownice trzebaby zaj**** w cos i to ostro - wiem z doswiadczenia jak uderzylem w kraweznik i maglownica sie wygiela i w prawo krecilo sie normalnie ale w lewo juz wogole
ale zeby rozwalic maglownice trzebaby zaj**** w cos i to ostro - wiem z doswiadczenia jak uderzylem w kraweznik i maglownica sie wygiela i w prawo krecilo sie normalnie ale w lewo juz wogole
-

strzeliniasty - Members