Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
wczoraj robiłem to samo w innym golfie.wymiana szczek linek + łożyska i cylinderki. i się wkurzyłem
wyjeżdżam hamuje a tu wszystko dęba staje.wszystkie 4 kola
nawet na szosie.ręczny tak samo tylko dotknąć i koła stoją.jedyne czym się rożni ten golf od mojego to ten nie ma tego korektora siły hamowania. wszystko tak samo robiłem i u mnie na nic a tu pięknie ładnie

wyjeżdżam hamuje a tu wszystko dęba staje.wszystkie 4 kola
nawet na szosie.ręczny tak samo tylko dotknąć i koła stoją.jedyne czym się rożni ten golf od mojego to ten nie ma tego korektora siły hamowania. wszystko tak samo robiłem i u mnie na nic a tu pięknie ładnie

co za ......... naród
- raf.sie
- Badacz tematu
raf.sie napisał(a):wczoraj robiłem to samo w innym golfie.wymiana szczek linek + łożyska i cylinderki. i się wkurzyłemwyjeżdżam hamuje a tu wszystko dęba staje.wszystkie 4 kola
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Czyli opłaca się wywalić ten kolektor
Bo mi zaczął lać płynem i nie wiem czy kupować lepiej nowy czy wstawić trujnik. 
-

Bacaga^^ - Czytacz
Bacaga^^ napisał(a):Czyli opłaca się wywalić ten kolektor
jeśli go wywalisz to może być tak że tył będzie ci brał mocniej i szybciej jak przód a to jest lipa
[ Dodano: 2010-06-01, 15:12 ]
założyłem nowe bębny i dalej to samo.nożnym coś hamuje ale ręczny nic.linki do końca naciągnięte.samo regulatory słychać było ze po wciśnięciu hamulca pykały czyli się ustawiły.i to chyba poszły do oporu bo dobrze było ich słychać. wiec co to jest na nic?? czy szczeki mogą być nie takie za małe jakieś czy coś??czy co jeszcze innego??
co za ......... naród
- raf.sie
- Badacz tematu