Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Nie hamuje mi wcale...
były odkręcane przewody, a teraz wygląda to tak jakby płyn nie chciał wcale dojsc przewodami do kol... zaczalem od tylnego prawego- najdalej wysuniete, i nic;/ jest taka masakra ze szok... cos mi poradzicie? autko ma abs...
-

spike666 - Czytacz
-

marcinkoz2910 - Members
-

marcinkoz2910 - Members
spike666, a powiedz podczas odpowietrzania szły bańki z powietrzem a potem już cały czas leciał płyn bez baniek z powietrzem?
Pytam bo tym sposobem wykluczy sie zatkane przewody
A nie jest gdzieś uszkodzony przewód?
Pytam bo tym sposobem wykluczy sie zatkane przewody
A nie jest gdzieś uszkodzony przewód?
-

marcinkoz2910 - Members
skoro płyn nie leci z odpowietrznika to moze odpowietnik jest zapchany...
a odkręć przewód na łaczeniu z elastycznym i zobacz czy bedzie płyn leciał pod wpływem nacisniecia hamulca.
a zacznij odkręcać przewody przy pompie abs'u te które wychodza na koła.moze pompa jest zapowietrzona. a ja aby odpowietrzyć garazowo przez odpowietrznik to pół dnia mozesz pompowac. dlatego zrób tak jak napisałem -
a odkręć przewód na łaczeniu z elastycznym i zobacz czy bedzie płyn leciał pod wpływem nacisniecia hamulca.
a zacznij odkręcać przewody przy pompie abs'u te które wychodza na koła.moze pompa jest zapowietrzona. a ja aby odpowietrzyć garazowo przez odpowietrznik to pół dnia mozesz pompowac. dlatego zrób tak jak napisałem -
-

SotoM - Members
- Rocznik: 2007
- Silnik: BRD
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
spike666, stary masz w aucie ABS bo o nim piszesz, a masz dojście do VAGa? zrób nim test wyjść ABSu i już będziesz wiedział czy płyn dochodzi czy też nie
-

marcinkoz2910 - Members
-

marcinkoz2910 - Members