Nie hamuje mi wcale...

Wszytko co zwiazane z układem hamulcowym

Moderator: Moderator

Postprzez marcinkoz2910 » 11 kwi 2009, o 17:02

spike666, daj maila
Avatar użytkownika
marcinkoz2910
Members
 
Posty: 4293
Dołączył(a): 20 lip 2008, o 15:16
Lokalizacja: Pogórze /k. Skoczowa

 

Postprzez spike666 » 11 kwi 2009, o 19:51

Avatar użytkownika
spike666
Czytacz
 
Posty: 93
Dołączył(a): 3 sty 2009, o 16:13
Lokalizacja: Szczecin

Postprzez marcinkoz2910 » 11 kwi 2009, o 22:03

Wysłane :idea:
Avatar użytkownika
marcinkoz2910
Members
 
Posty: 4293
Dołączył(a): 20 lip 2008, o 15:16
Lokalizacja: Pogórze /k. Skoczowa

Postprzez SotoM » 11 kwi 2009, o 22:42

spike666 napisał(a):Fajnie jakby ktoś ze Szczecina zajechał i mi pomógł hehehe

:lol: piszac to pomyslałeś o mnie....?? :lol: odezwij sie na gg lub pw to coś może zorganizujemy...
Mój były SotoMoVWóz

Powered by diesel inside -by Leopard
Avatar użytkownika
SotoM
Members
 
Posty: 4053
Dołączył(a): 22 lip 2007, o 12:45
Lokalizacja: Szczecin
Rocznik: 2007
Silnik: BRD
Paliwo: ON
Nadwozie: kombi

Postprzez siti07 » 11 kwi 2009, o 23:34

Kolego jeżeli nie robi Ci ciśnienia i ciężko odpowietrzyć bo pedał nie chce urosnąć to masz prawdopodobnie pompę do wymiany. Ja ostatnio sobie wymieniłem płyn na nowy bo trochę poprzedni był stary i przedmuchałem układ zalałem nowym płynem i nie dało się odpowietrzyć pompa nie robiła takiego ciśnienia jak ma być i już. Kupiłem pompę z rozbiórki i tak samo, potem kupiłem na szrocie jeszcze 2 ale założyłem tylko jedną bo miałem już tego dość pojechałem te ze szrotu oddałem i kupiłem nową pompę założyłem i chwila moment układ odpowietrzony. Męczyłem się z tym półtora dnia i stwierdziłem, że jak coś wymieniać to na nowe bo szkoda czasu i pieniędzy na stare części bo co nowe to nowe. A z tymi pompami jest tak, że jest dobrze puki się nic nie robi tylko płyny dolewa bo każdy nowy płyn jest żrący i uszczelki w pompie zjada a stary płyn nie miał już właściwości żrących i nic im nie było. Jeszcze sobie przy okazji wymieniłem tarcze i klocki bo już mi się tłoczki na max wysunęły i teraz mam taki hamulec, że jak zapomnę zapiąć pasów to sobie zęby na kierownicy wybiję :hyhy:
Avatar użytkownika
siti07
Badacz tematu
 
Posty: 164
Dołączył(a): 1 paź 2008, o 23:20
Lokalizacja: Krosno

Postprzez spike666 » 12 kwi 2009, o 08:55

SotoM, No fakt pomyślałem o Tobie:P ;-)
Avatar użytkownika
spike666
Czytacz
 
Posty: 93
Dołączył(a): 3 sty 2009, o 16:13
Lokalizacja: Szczecin

Poprzednia strona

- - -



Powrót do Układ hamulcowy

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości