chlopaki chcialbym sie was zapytac czy nie wiece gdzie mozna kupic jakies sportowe tarcze np. ATE albo zimermana nawiercane i wentylowane Pilnie potrzebuje wskazowek bo juz mi siadly klocki i tarcze tez juz do dupy a jezdzic musze.
chodzi ci o licznik..? zarowki zostaly wyciagniete oraz platkim trzymajace je i wstawilek plytke z 8 malymi diodami, wtydy jest rownomierne oswietlanie licznika
[ Dodano: 2008-08-23, 13:11 ] polecam ci isc do sklepu motoryzacyjnego i zapyatc sie czy ci sciagana, bo na allegro niemaja
piotr0488, a po co mu wentylowane do 1.4??? te sa dobre a w wentylowane nie ma sie co bawic bo to i tak nic nie da chyba ze sciagniesz kola i bedziesz pokazywal wszystkim ze masz wentylowane hehe pozdro
[ Dodano: 2008-09-09, 19:39 ] tylko sprawdz jakie masz dokladnie klocki bo o ile pamietam wystepowaly conajmniej 2 wersje ale jak to wygladalo modelowo to nie wiem
Witam!mam pytanko w swoim golfie mam tarcze nie wentylowane(zbliza sie ich wymiana),a pytanie dotyczy tego czy uda mi sie tam wcisnac tarcze wntylowane i czy zacisk sie rozzsunie do tego stopnia?????Z gory dzieki za odpowiedz!!!
Pozdrawiam!!!
[ Dodano: 2008-09-10, 21:01 ] Przepraszam za blad w temacie
Ostatnio edytowano 10 wrz 2008, o 21:04 przez dmpiotr1, łącznie edytowano 1 raz