Moderator: Moderator
www.allegro.pl + - i bedziesz wiedzial
cale komplety tam sa
przetoczenie zalezy ja kiedys placilem 20zl
cale komplety tam sa
przetoczenie zalezy ja kiedys placilem 20zl
-

K@mil - POMOCNIK

stówa to sporo jak od znajomego, za stówę u mnie w mieście znajomy mechanik taką robotę mi zrobił: rozrząd, filtry, pompa wody, plus zmiana opon na letnie gratis.
Tak jak poprzednicy uważam, że tarcz nie opłaca się toczyć. a Za taką robotę nie brał bym więcej niż 50 zł. (subiektywna ocena)
a klocki to zależy jakie wydaje mi sie, że cena oscyluje od ok 70-120PLN bo są symetryczne i asymetryczne.
Tak jak poprzednicy uważam, że tarcz nie opłaca się toczyć. a Za taką robotę nie brał bym więcej niż 50 zł. (subiektywna ocena)
a klocki to zależy jakie wydaje mi sie, że cena oscyluje od ok 70-120PLN bo są symetryczne i asymetryczne.
-

Liuxus - Czytacz
Imper napisał(a):a co ma ABS do przelozenia sily hamowania na tyl? od tego masz korektor sily hamowania ktory dobrze ustawiony(Pozostawiony nietkniety) zapewni odpowiednie hamowanie na tyle w zaleznosci od obciazenia auta
emm od tego jest dział techniczny żeby się o to pytać
dzięki za odp mimo wszystko
- killah
Kilka pytań o tarcze hamulcowe
Witam, mam pytanie mierzyłem dziś tarcze hamulcową z przodu i ma 9mm, autko Golf 3, tdi, 1z, 94, wersja cl. Mam pytanie czy wymiana tarcz wpłynie na poprawę hamowania?
Duża jest różnica w hamowaniu jeśli chodzi o tarcze wentylowaną i niewentylowaną? Czy mogę bez problemów założyć tarczę wentylowaną jeśli do tej pory miałem niewentylowaną?
Co myślicie o tarczach hamulcowych firmy MIKODA??
Duża jest różnica w hamowaniu jeśli chodzi o tarcze wentylowaną i niewentylowaną? Czy mogę bez problemów założyć tarczę wentylowaną jeśli do tej pory miałem niewentylowaną?
Co myślicie o tarczach hamulcowych firmy MIKODA??

- mariuszole
- Czytacz