Moderator: Moderator
darkmen21, strone dalej masz podobny temat, wystarczy trochę poszukać i poczytać http://www.golf3.pl/topics43/bebny-na-t ... t19394.htm
-

shibbyOP - Gaduła
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Po wymianie klocków i tarcz, to teraz niebo a ziemia. Kupiłem ten zestaw z allegro tarcz brembo i klocków ferodo. Zapłaciłem coś koło 200zł. Przy wymianie dowiedziałem się, że stare klocki to jakieś chińskie gówno za 30zł, a tarcza jedna była obgryziona jakby jakiś bóbr ją dopadł. No, ale teraz to mocniej pedał hamulca i samochód staje dęba
Polecam ten zestaw, zobaczymy jak długo wytrzyma.
Polecam ten zestaw, zobaczymy jak długo wytrzyma.Nie mam już wózka...
-

majster - Czytacz
zaciski hamulcowe na tarcze do tylu
Chłopaki na forum oczytane to i zapytam:) od pewnego czasu borykam sie z niedzialajacym zaciskiem z tylu. Jak wiemy ciezko dostac tego typu czesc w dobrym stanie, ale mam pytanko czy np. zaciski z tarczowek od np golfa 4 lub octavi badz ibizy czy cos takiego by pasowalo do mk3 1.8 gt?
-

ptaszek87 - Czytacz
U mnie tez niestety borykalem sie z zaciskami z tylu
udalo mi sie kupic jakies pul roku temu ladny prawy zacisk ale jeszcze zostal lewy i nie dawno wyczytalem ze zaciski od IV pasuja tylko trzeba przejsciowke PRZEWODU kupic bo jest inna srednica!!! my mamy 10 a tam jest 12 z tego co pamietam
udalo mi sie kupic jakies pul roku temu ladny prawy zacisk ale jeszcze zostal lewy i nie dawno wyczytalem ze zaciski od IV pasuja tylko trzeba przejsciowke PRZEWODU kupic bo jest inna srednica!!! my mamy 10 a tam jest 12 z tego co pamietam-

Goral1985 - Badacz tematu
a nie wiesz jak to poxniej w praktyce wychodzi czy jakis roznic podczas jazdy nie ma czy cos?testowales juz u siebie taka zmiane?
moja furmanka ----->>> http://www.golf3.pl/topics2/gt-zielona- ... vt9198.htm
-

ptaszek87 - Czytacz