Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Boguś boguś, spokojnie bo Ci żyłka pęknie. Widze że troche wyrobione. Tylko nie chce się wierzyć ze lekko objechana blaszka może powodować takie skutki. Dobra wymienie to, bo wszystko już wymieniłem. Jak nie podziała to będziesz miał na sumieniu mój portfel. 

- dofusO2
- Czytacz
dofusO2 napisał(a):Boguś boguś, spokojnie bo Ci żyłka pęknie. Widze że troche wyrobione. Tylko nie chce się wierzyć ze lekko objechana blaszka może powodować takie skutki. Dobra wymienie to, bo wszystko już wymieniłem. Jak nie podziała to będziesz miał na sumieniu mój portfel.
Miesiąc minął.
Jak tam Twój portfel a moje rady ?
-

BOGUSS - Czytacz
Dopiero jutro wymieniam, nie miałem czasu... Powiedz mi co to za gwiazdki/podkładki w zestawie i gdzie się to montuje (u mnie tego nie było)
Edit dla potomnych:
Jeżeli ręczny słabo trzyma wymieniajcie samoregulatory tak jak BOGUSS mówi. Z wierzchu wyglądają okej, ale od spodu już widać ze coś tam się zużyło. Po wymianie wreszcie mam ręczny, a nożny też o wiele lepiej hamuje

Edit dla potomnych:
Jeżeli ręczny słabo trzyma wymieniajcie samoregulatory tak jak BOGUSS mówi. Z wierzchu wyglądają okej, ale od spodu już widać ze coś tam się zużyło. Po wymianie wreszcie mam ręczny, a nożny też o wiele lepiej hamuje

- dofusO2
- Czytacz