Witam. Mam w planach wstawienie do golfa III na tył belki z paska B3 całej belki z tarczami.
Rozmiar będzie ten sam?
Oryginalna pompa hamulcowa da rade?
Rozstaw szpilek taki sam 4.100?
Jakieś problemy z tym swapem związane?
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Dargas napisał(a):Jakieś problemy z tym swapem związane?
Mam wątpliwości czy belka z paska podejdzie do golfa.
Dargas napisał(a):Rozstaw szpilek taki sam 4.100?
Skoro wpadł ci taki pomysł to powinieneś znać rozstaw.
Ogólnie polecałbym poszukać belki z mk3.
-

Paweu - Members
- Rocznik: 1111
- Silnik: 0.8
- Paliwo: CNG
- Nadwozie: cabrio
Wiecie, co bo mam w planach VR6 i chciałbym go jakoś przygotować po woli. I myślę nad heblami tylnymi. Myślę od golfa z silnikiem 2.0 Tam były tarcze z tyłu. A z przodu później może z VR6 się wstawi. A jaka pompa hamulcowa teraz musi być z przodu seryjne hamulce a z tyłu jak by była na tarach to seryjna pompa może być?
- Dargas
- Czytacz
Dargas napisał(a):Wiecie, co bo mam w planach VR6 i chciałbym go jakoś przygotować po woli. I myślę nad heblami tylnymi. Myślę od golfa z silnikiem 2.0 Tam były tarcze z tyłu. A z przodu później może z VR6 się wstawi. A jaka pompa hamulcowa teraz musi być z przodu seryjne hamulce a z tyłu jak by była na tarach to seryjna pompa może być?
do tylnych nie zmieniasz ale jak dasz większe z przodu z większą średnicą tłoczka to trza dać 54mm pompę. pzdr
- killah
jak chcesz zostac przy rozstawie to włóż heble od g60, i pompre od gti i bedzie to działąc i sprawnie hamowac.
Obecne MK III moj-golf/by-killerblack-d-t40159.html
Moje byłe Padło:P moj-golf/by-killerblue-t34844.html
Moje byłe Padło:P moj-golf/by-killerblue-t34844.html
-

KillerBlack - Gaduła
Dargas napisał(a):Nie chce ABS. Tylko że jaka pompe hamulcowa. Z przodu komlet G60 to znaczy zwrtonica z golfa tarcze g60 zaciski g60?
zwrotnica z golfa gt 4x100
temat tyle razy powtarzany i klepany na forum że dziwne że ciągle ktoś o to pyta:
http://www.golf3.pl/topics14/swap-z-4x1 ... t27539.htm
czytaj
- killah
• Strona 1 z 1