Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Pedal od hamulca musi opadac przy zapasaniu auta bo wtedy uruchami sie SERWO przeciez, czy to z ABSem czy też bez.Pompa tak samo pracuje. Jak ci po odpaleniu po kilkukrotnym nacisku pedal trzyma tak samo to jest ok wszystko.
[ Dodano: 2010-04-05, 18:13 ]
a jezeli caly czas opada no to pewnie ktoras cekcja puszcza w pompie ,jezeli dokladnie odpowietrzyles hamulce:cwaniak:
[ Dodano: 2010-04-05, 18:13 ]
a jezeli caly czas opada no to pewnie ktoras cekcja puszcza w pompie ,jezeli dokladnie odpowietrzyles hamulce:cwaniak:
-

b-bobo - Czytacz
no mam tak właśnie że jak trzymam hamulec to pedał powolutku wpada. a jak kilka razy pompuje to pedał rośnie. wydaje mi się że to może pompka hamulcowa do wymiany. zobacze co będzie się działo dalej.
- Mariusz164
- Badacz tematu
Moze byc pompa.ale terz sprawdz dokladnie czy ktorys cylinderek nie puszcza plynu(przewaznie tyl).A moze korektor sily hamowania nie daje ci dobze odpowietrzyc hamulcow.Mozna go regulowac bo jest tam sruba 8-KA.Odkrec ja in wcisnij na maksa ramie ktore steruje przepustowoscia plynu.
-

b-bobo - Czytacz