Moderator: Moderator
kolego procent takie ciepło było jak mi sie ta woda zagotowała to dzis sie stało to nie to ze jezdze na gotujacej sie wodzie..."boryska"to dzis się stało po przejechaniu ok 12 km..Dzieki wszystkim za odpowiedz:)

- kantor98
- Czytacz
Wymień więc termostat a jak nie poskutkuje to będziemy "móżdżyć" dalej...
Pozdro
Pozdro
Dowolne urządzenie, uszkodzone w dowolny sposób (z wyjątkiem całkowitego zniszczenia),będzie doskonale działało w obecności wykwalifikowanego personelu naprawczego. 

-

BORYSKA - Badacz tematu
Siemanko wszystkim...byłem dzis u mechanika sprawdził wszystko i doszedł do wniosku,ze to jednak czujnik temp leci w huja;/...pokazuje inna temperature niz jesc naprawde....Oczywiscie zawyza....wiatrak się włączył na 110 stopniach
Dzieki za odpowiedzi:)

Dzieki za odpowiedzi:)

- kantor98
- Czytacz
termostat do wymiany?
witam mam takie pytanie dzisiaj troche jezdziłem i temp doszła mi do 70 może 75 stopni płynu mam prawie max górny wąż był ciepły a dolny zimny kilka dni temu temp mi podchodziła do 110 a zawsze miałem 90 czy to termostat szwanuje?
błażej
- Błażej
- Czytacz
Termostat poprostu Ci się nie otwiera kup orginalny VW w ASO lub Behr chodź nie wiadomo czy trafisz na dobrego kupując tego 2.Zmień termostat odpowietrz układ i będzie wszystko ok.Wtedy pojeździj i przy temp 90 stopni ma Ci się załączyć wentylator(załączy się przy 87 stopniach ale wskaźnik pokazywał bedzie 90).Do wymiany też moze byc czujnik ale w co wątpie.Zmien termostat i będzie ok..
-

Pascal - Members
Ja polecam firmę Wahler. Oryginalny zamiennik VW. Do mojego TDI kosztował 33 zł. Nie pieniądz a już jest ok
Weźmiesz mnie na prostej?? A ja Cię zniszczę na zakręcie!!
Mój Goferek
Mój Goferek
-

Procent - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe