Moderator: Moderator
)mnie zmusza
zeby nie ona to golfik juz by latał nad ziemią he he

TOMEK 84 napisał(a):ile ci pali maszyna kumpel się szykuje na golfika ale nie aie którego 2.0 16v czy vr6
heh palił mi w jeździe po wawie 13litrów LPG . Ostatnio śmigałem na PB i wychodziło mi więcej niż na gazie,ponieważ miałem sparciały i popękany przewód paliwowy którym uciekała wacha -przewód zasilający listwę wtrysków!jawor87 napisał(a):TOMEK 84 napisał(a):ile ci pali maszyna kumpel się szykuje na golfika ale nie aie którego 2.0 16v czy vr6
przy agresywnym stylu jazdy-lubię nieraz przeciągnąć Golfaheh palił mi w jeździe po wawie 13litrów LPG . Ostatnio śmigałem na PB i wychodziło mi więcej niż na gazie,ponieważ miałem sparciały i popękany przewód paliwowy którym uciekała wacha -przewód zasilający listwę wtrysków!
TOMEK 84 napisał(a):lepiej kupic 2.0 16v czy vr6?
koleś był w niebo wziety ze tak mu dobrze kapitalka poszła 
rzaden TDI nie przyprawil mnie o tyle emocji co benzyniak z dmuchawka
nie patrzac na to co sie dzieje w baku to nie spojrzalbym nigdy na TDI 
Imper napisał(a):TOMEK 84, jak sie domyslam to mowisz tak tylko dlatego ze nigdy nie poczules smaku TURBO BENZYNYrzaden TDI nie przyprawil mnie o tyle emocji co benzyniak z dmuchawka
nie patrzac na to co sie dzieje w baku to nie spojrzalbym nigdy na TDI
Imper napisał(a):jak sie domyslam to mowisz tak tylko dlatego ze nigdy nie poczules smaku TURBO BENZYNY
- aqrat miałem okazję przejechac sie kilerem i turbo benzyn i motorów - dosyc czesto opisywanym w literaturze tuningowej - w tej chwili auto ma rekord ginesa na 1/4 mili w klasie dizla ...
![:]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości