Moderator: Moderator
Sebastian233 napisał(a):Wsadzić heble ?
Sebastian233 napisał(a):sprzegło i skrzynie było by dobrze by mieć też z vr6?

a co ty dużo pisać silnik jak każdy inny, jedynie to przewody troszkę drogie bo coś około 400zł [nie kupuj jakiś zamienników!]Sebastian233 napisał(a):Wielkie dzieki panowie z podpowiedzi i rady chciałbym was jeszcze spytac o opinie tego silnika vr6 (wiem ze dużo pali ale to mnie nie inter) wiec bardzo proszę piszcie hehe pozdro
?? jeszcze raz bardzo dziękuję za podp i rady pozdrawiamSebastian233 napisał(a):jak bede miał ten silnik w mojej golfinie
. jezeli miałeś wyjściowo fabryczne gti, to jak pisali ci wczescniej dużo gratów pasuje ! (komora silnika gotowa pod vr6, hamulce też dadzą radę ! ) jeżeli planujesz swapa - to co mogę ci polecic jako jedyny i sluszny wybór to kupno całego auta vr6 (passat, golf ) - i wbrew pozorom nie jest to najdrozsze wyjscie. kupujesz CAŁE auto z wszystkimi częściami. dokupowanie pózniej wielu drobiazgow, min. skrzyni biegów ( ok 1000 pln! )uwierz mi wyjdzie drozej ! ! ! ! chłodnica w vr, jest wieksza i na 2 wiatrakach
po swapie jak już go zmeczysz - efekt wart wydanej kasy
sory za duze litery ale zapamietaj :
KUP CAŁE AUTO
!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość