Moderator: Moderator
Gdzieś tam kiedyś wyczytałem, że ktoś napisał o tym filtrze... Z resztą temat był już kilkakrotnie poruszany... Opcja SZUKAJ 

wawrzyn83 napisał(a):myslalem juz o strumienicy i tlumiku sportowym
qp jeszcze kilka naklejek typu "szybcy się wsciekli" mlodye39 napisał(a):tez mam 1.6 tylko ze AEA wklepalem wtrysk na z 0,8 na 1,2 bar-a zalozylem ukl dolotowy ze stozkiem i rura doprowadzajaca zimne powietrze pozbylem sie kata wstawilem strumienice srodkowy tlumik zostal i koncowy sportowy i moc sie podniosla jeszcze zamierzam kupic ostry walek i bedzie miodzio

Dołaczam sie do temaciku.. Mianowicie narodzil mi sie pomysl aby uturbic mojego golfika. Mam silnik 1,6 AKS i postanowilem go troszke podrasowac. Poza tym nie slyszalem jeszcze o silniku 1,6T w Volkswagenie
I w tym miejscu mam do Was koledzy pytanie. Czy jest to wogole mozliwe. Czy da sie to zrobic bezpiecznie. Ten silnik i tak wydaje mi sie ze jest juz troszke wysilony (74Kw) i obawiam sie ze korba mi bokiem wyjdzie
pomozcie prosze i doradzcie czy wchodzic w to...Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość