Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
chcialbym dodac mojemu autku troche mocy!!
witam.mam Golfa3 GTI 2,0 8v z 1995r. chciałbym dodac mu troszke mocy i zwiększyc predkosc bo jak dla mnie troszke juz za slabo!jest jakis sposob na zalatwienie tej sprawy i jakie sa mniej wiecej koszta takiej "imprezy"?
-

kuba7 - Berbeć
ja mam pytanie bardziej zlozone czy oplaca sie montowac strumienice w golfie 1.9.tdi i czy ma sens montowanie jej bez wymiany calego wydechu.
Tiiger da Ci napewno dzwiek jesli zaqpisz sobie dobrej jakosci filterek , bo z momentem obrotowym to roznie bywa
( przeynajmniej z moich informacji )
Tiiger da Ci napewno dzwiek jesli zaqpisz sobie dobrej jakosci filterek , bo z momentem obrotowym to roznie bywa
( przeynajmniej z moich informacji )- zeGe
- Berbeć
filtr powietrza, strumiennice, odchudzic kolo zamachowe i wywazyc, swiece zaplonowe platynowe ?, spottowy wydech wyrzucenie wszystkiego co ciezkie i niepotrzebne np. zmiana kola zapasowego na dojazdowke no i odpowiednie serwisowanie powinno dzialac lepiej
-

komandos - Berbeć
A o co chodzi z tymi filtrami nibymi sportowymi ok 120 zł na allegro, czy to podpucha czy jakiś efekcik dają:)??I podobnież nie trzeba ich zmieniać...
- bezcisnien
- Berbeć
http://www.techniczna.com.pl/Skroty/POZ2034.htm . Witam w tej książce dowiesz się wszystkiego co możesz wycisnąć z autka,polecam 

Ostatnio edytowano 7 kwi 2008, o 13:12 przez Mayk, łącznie edytowano 1 raz
-

Mayk - Badacz tematu
Re: chcialbym dodac mojemu autku troche mocy!!
kuba7 napisał(a):witam.mam Golfa3 GTI 2,0 8v z 1995r. chciałbym dodac mu troszke mocy i zwiększyc predkosc bo jak dla mnie troszke juz za slabo!jest jakis sposob na zalatwienie tej sprawy i jakie sa mniej wiecej koszta takiej "imprezy"?
odetnij kabelek brazowy od przeplywomierza... doda mocy ale paliwko bedzie clipal...widzialem na wlasne oczy wiec warto
- nielegalny23
- Czytacz
Re: chcialbym dodac mojemu autku troche mocy!!
nielegalny23 napisał(a):kuba7 napisał(a):witam.mam Golfa3 GTI 2,0 8v z 1995r. chciałbym dodac mu troszke mocy i zwiększyc predkosc bo jak dla mnie troszke juz za slabo!jest jakis sposob na zalatwienie tej sprawy i jakie sa mniej wiecej koszta takiej "imprezy"?
odetnij kabelek brazowy od przeplywomierza... doda mocy ale paliwko bedzie clipal...widzialem na wlasne oczy wiec warto
czy piszesz przypadkie o mojej golfince?? ^^
- Nyan
- Czytacz