Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Zderzaki
Witam mam problem bo nie moge znalezc fajnych zderzaków do mojego golfika moze wiecie gdzie mozna tak owe kupic jakies linki do sklepow albo cos bede bardzo wdzieczny bo te seryjne zderzalki sa tragiczne z gory dzieki pozdrawiam
- Hadad
- Czytacz
poprostu wpisz w google spojlery do vw golf 3 i zobaczysz ile sklepów oferująych tuning ci wyskoczy napewno cos wybierzesz...a jesli niechesz seryjnych albo takich co duzo osób ma to kup te najdroższe komplet ok.1500zł by wychodził z tego co widziałem 

- mlodylsd
- Berbeć
Hadad, Witam tu Honzik Potoczek ,robię zestawy do golfa 3,adres skrzynki -motylanoga80o2.pl -odpowiem i wyśle zdjęcia
Honzik Potoczek
- Paweł Maiński
- Berbeć
jeśli chodzi o "Tuningowe" zderzaki to jestem ich zdecydowanym przeciwnikiem i mysle ze to tylko ośmiesza auto, seryjne są bardzo ładne i pasują do tego autka
"biedne" wersje maja całe czarne matowe (CL, GL)
wersje bogatrze (GT, GTI, VR6, TDI, GTD) mają malowane pod kolor auta i czarny pasek na górze pod grilem
duzo jest też całych zderzaków pomalowanych pod kolor, ale to nie było seryjnie
majk83 napisał(a):czy wszystkie wersje golfa III mają identyczne przednie zderzaki fabryczne???
"biedne" wersje maja całe czarne matowe (CL, GL)
wersje bogatrze (GT, GTI, VR6, TDI, GTD) mają malowane pod kolor auta i czarny pasek na górze pod grilem
duzo jest też całych zderzaków pomalowanych pod kolor, ale to nie było seryjnie
Moje byłe MK3 VR6
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
PiJey88 napisał(a):(GT, GTI, VR6, TDI, GTD)
TDI to nie wersja wyposażenia
PiJey88 napisał(a):duzo jest też całych zderzaków pomalowanych pod kolor, ale to nie było seryjnie
Moja kuzynka ma Golfa z 1997 i ma całe zderzaki pomalowane w kolor. Pod koniec produkcji malowali całe w kolor
-

krazek1 - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Nadwozie: 3-drzwiowe
krazek1 napisał(a):TDI to nie wersja wyposażenia
ale ja nie napisałem ze to wersja wyposazenia
tylko ze TDI tez miałyMoje byłe MK3 VR6
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Czyli generalnie kształt wszystkie wersje fabryczne miały taki sam tylko rożnily sie lakierowaniem lub jego brakiem tak?
Pytam bo własnie rozwaliłem swoj oryginalny zderzak
(mam wersję GL) i musze kupic na allegro, widziałem nawet za 88 zł tylko wydaje mi sie, że na te kratki pioniowe pod rejestracją mam załozone jakies takie smieszne nakładki co je pogrubiają i nie wiedziałem czy to było seryjnie czy tez inwencja poprzedniego własciciela 
Pytam bo własnie rozwaliłem swoj oryginalny zderzak
(mam wersję GL) i musze kupic na allegro, widziałem nawet za 88 zł tylko wydaje mi sie, że na te kratki pioniowe pod rejestracją mam załozone jakies takie smieszne nakładki co je pogrubiają i nie wiedziałem czy to było seryjnie czy tez inwencja poprzedniego własciciela 
- majk83
- Czytacz
wersja GL to wersja o bogatszym wyposażeniu ja taką mam i mam zderzaki w kolorze nadwozia... oczywiście nie całe tyklo tak jak było w oryginale i dobrze bo nie podobają mi sie za bardzo całe zderzaki w kolorze nadwozia... wersja CL jest bez malowania zderzaków
[ Dodano: 2007-12-30, 18:17 ]
i jeszcze dodam że GL to nie jest wcale "biedna" wersja
osobiście mam elektryczne szyby, el. lusterka. el szyber, podgrzewane lusterka, regulacja kierownicy, regulacja wysokości fotela kierowcy 2x Airbag i oczywiście lakierowane zderzaki
do pełni wyposażenia brakuje tylko klimy...
POZDRAWIAM
[ Dodano: 2007-12-30, 18:17 ]
i jeszcze dodam że GL to nie jest wcale "biedna" wersja
osobiście mam elektryczne szyby, el. lusterka. el szyber, podgrzewane lusterka, regulacja kierownicy, regulacja wysokości fotela kierowcy 2x Airbag i oczywiście lakierowane zderzaki
do pełni wyposażenia brakuje tylko klimy...
POZDRAWIAMMój GTI 2.0 16V ABF
moj-golf/moj-nowy-nabytek-gti-16v-t6311.html
moj-golf/moj-nowy-nabytek-gti-16v-t6311.html
-

czepi - Members