sam oklejałem w robocie kiedyś
   sam oklejałem w robocie kiedyś 
Moderator: Moderator
 ! W polsce nic nie mozna zrobic z autem
! W polsce nic nie mozna zrobic z autem  

nicobelik napisał(a):Porażka z nimi jest mi rok temu na wakacje zabrali dowód za brak wycieraczki spryskiwacza i zamka tylnej klapy! W polsce nic nie mozna zrobic z autem
![cwaniak ;]](https://www.golf3.pl/images/smilies/cwaniak.gif) Pytasz sie na jakiej podstawie , jeżeli  policjant dalej sie upiera a ty wiesz ze tego nie ma to sprawa do sadu grodzkiego .
 Pytasz sie na jakiej podstawie , jeżeli  policjant dalej sie upiera a ty wiesz ze tego nie ma to sprawa do sadu grodzkiego .
 Było tak ze nie miałem wycieraczki zamka i spryskiwacza klapa była ładnie zaspawana Pan pies powiedział ze auto fabrycznie było wyposażone w te elementy i powinienem je miec
 Było tak ze nie miałem wycieraczki zamka i spryskiwacza klapa była ładnie zaspawana Pan pies powiedział ze auto fabrycznie było wyposażone w te elementy i powinienem je miec  
  W Polsce nic nie mozna zrobic z autem
 W Polsce nic nie mozna zrobic z autem 

to jest jakaś kiepska komedia ...
 to jest jakaś kiepska komedia ...

"panie, folia ochrania lakier, jakiś problem?". Już chyba nawet komendant by ich wyśmiał jakby z taką sprawą poszli, o sądzie nie mówiąc
 "panie, folia ochrania lakier, jakiś problem?". Już chyba nawet komendant by ich wyśmiał jakby z taką sprawą poszli, o sądzie nie mówiąc
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości