( na naklejki nie patrzcie bo juz jej nie ma )- tania była i wydawało mi sie ze fajnie wyglądac bedzie
a on i ps. jesli był juz taki temat to sorry ale u mnie opcja szukaj na tym forum wyszkuje non stop to samo

Moderator: Moderator
( na naklejki nie patrzcie bo juz jej nie ma )- tania była i wydawało mi sie ze fajnie wyglądac bedzie

moj-golf/moje-gt-t21191.html
moj-golf/zwykle-mk3-vr6-by-pawel1990-t34070.html
moj-golf/zielone-gti-t54087.html
inne-samochody-z-rodziny-vag/b5-variant-by-pawel1990-t64298.htmlswatu napisał(a):prezesik25 folia sprayem by zacieki były
Wydaje mi sie swatu, że wcześniej były ładniejsze, ale o gustach się nie rozmawia.
a tak poważnie nie masz nawet trochę sojego pomysłu??zastanów się co Ci lepiej pasi. TAki clear zrobiony z głową w dobry stylu wcale nie musi być zły do ciemnego auta, wiadomo że nie tylne lampy leksy bo to już wiesz
chce aby wyglądał nie jakis cud tylko poprostu jakiegos innego wyglądu złapał:) NO pomysł mam tylko czy te kierunki co w linku mam beda pasily jak zrobie dymione lampy przednie te orginalne z szeroką dokładka bo ta dla mnie dziwna jest
a co do tyłu to mam klape( aktualnie bez lotki) do wymiany i chce zdobyć z lotka bo całkeim inaczej wyglada i moze ta szyba z tylu tak brudzić sie nie bedzie:) widze wiekszosc w czern wolalaby czyli musze chyba folie zalatwic albo ten spray do przyciemnienia lamp to orginaly przyciemnie a nie bede sie zastanawial nad kupnem red-whitow;)to tylko folia wiec w kazej chwili moge wrocic do poczatku .Lucas napisał(a):Wydaje mi sie swatu, że wcześniej były ładniejsze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 4 gości