Przednie halogeny, MONTAŻ ??

Wszystko na temat tuningu optycznego naszych aut.

Moderator: Moderator

Postprzez BartheZz_3 » 25 sie 2011, o 14:55

Halogeny ori hella wiec rozkminie w swoim czasie dzieki darkmen:)
Przypatrzylem sie na zdjeciu jak wygladaja te regulacyjne schraubeny:P
Skoro gora - dol jest tam gdzie wskazal darkmen to nie ma lewo - prawo czy sa gdzies indziej??
Bo na diagnostyce koles nie chcial mi wyregulowac twierdzil ze nie ma regulacji gora - dol a to co darkmen wskazal to twierdzil ze to jest regulacja lewo - prawo...
pogmatfane ale Hope ze wszyscy rozumieja:D
Avatar użytkownika
BartheZz_3
Members
 
Posty: 4317
Dołączył(a): 16 cze 2011, o 10:24
Lokalizacja: PMI
Rocznik: 95
Silnik: 1Z
Paliwo: ON
Nadwozie: kombi

 

Postprzez killah » 25 sie 2011, o 15:54

to jest góra dół i zmień diagnostę.

Chyba że uwalony jest któryś zaczep po lewo albo po prawo (takie spinka jakby) i wtedy będzie trochę na boki regulować
killah
 

Postprzez darkmen21 » 25 sie 2011, o 22:17

killah napisał(a):Chyba że uwalony jest któryś zaczep po lewo albo po prawo (takie spinka jakby) i wtedy będzie trochę na boki regulować


dokładnie :ok:
Avatar użytkownika
darkmen21
Members
 
Posty: 1037
Dołączył(a): 16 lis 2008, o 11:35
Lokalizacja: Siemianowice Śl.
Rocznik: 1995
Silnik: 1.8
Paliwo: PB
Nadwozie: cabrio

Postprzez Biały1471 » 22 kwi 2012, o 13:21

witam miałem montowane halogeny montował je elektryk lecz się przegrzały i stopiły co może być nie tak ?
Avatar użytkownika
Biały1471
Badacz tematu
 
Posty: 161
Dołączył(a): 10 kwi 2011, o 16:05
Lokalizacja: VW GRUP Pruszcz Gdanski

Postprzez ci-nek » 22 kwi 2012, o 13:48

Pytanie zasadnicze, jakie to halogeny. Ori czy chinole?


Pewnei ich troche naduzywasz....
ci-nek
Gaduła
 
Posty: 738
Dołączył(a): 15 maja 2011, o 22:05
Lokalizacja: Białystok/Warszawa

Postprzez Biały1471 » 22 kwi 2012, o 13:54

orginalne helle czy jakos tak na nich pisze włansie włoczyłem je i tak po 15 20 min stopiły sie i odpadło to co trzyma żarówkę
Avatar użytkownika
Biały1471
Badacz tematu
 
Posty: 161
Dołączył(a): 10 kwi 2011, o 16:05
Lokalizacja: VW GRUP Pruszcz Gdanski

Postprzez ci-nek » 22 kwi 2012, o 14:01

moze miały jakies nieoryginalne uchwyty. rozumiem ze miałeś je właczone w trakcie jazdy?!
ci-nek
Gaduła
 
Posty: 738
Dołączył(a): 15 maja 2011, o 22:05
Lokalizacja: Białystok/Warszawa

Postprzez Biały1471 » 22 kwi 2012, o 14:11

w trakcie .wygląda to tak Obrazek
Avatar użytkownika
Biały1471
Badacz tematu
 
Posty: 161
Dołączył(a): 10 kwi 2011, o 16:05
Lokalizacja: VW GRUP Pruszcz Gdanski

Postprzez ci-nek » 22 kwi 2012, o 17:31

Po zdjeciu nei poznam czy ori, ale musi być wina materiału. Wydaje mi sie że nie mam możliwosci zeby napiecie na halogenach było dużo większe niż przewidziane (chyba ze masz jakiś megamocny alternator, ale to by Ci popalił instalacje.
Ja kupiłem swoje ZKW juz nadtopoine, ale na razie sie trzymają. Może kupiłeś z defektem jakies?
ci-nek
Gaduła
 
Posty: 738
Dołączył(a): 15 maja 2011, o 22:05
Lokalizacja: Białystok/Warszawa

Postprzez Biały1471 » 22 kwi 2012, o 19:18

defekt co to ??
Avatar użytkownika
Biały1471
Badacz tematu
 
Posty: 161
Dołączył(a): 10 kwi 2011, o 16:05
Lokalizacja: VW GRUP Pruszcz Gdanski

Postprzez Stachu_76 » 25 kwi 2012, o 18:31

Biały1471, a jak żarówka tam siedziała że tak popłynęły u mnie na 100W tak się zrobiło
Avatar użytkownika
Stachu_76
Czytacz
 
Posty: 112
Dołączył(a): 1 mar 2012, o 13:23
Lokalizacja: Piaseczno
Silnik: 2.0
Paliwo: PB
Nadwozie: 5-drzwiowe

Postprzez Biały1471 » 25 kwi 2012, o 19:16

żarówki mam 55w w właśnie i nie wiem tez o co chodzi
Avatar użytkownika
Biały1471
Badacz tematu
 
Posty: 161
Dołączył(a): 10 kwi 2011, o 16:05
Lokalizacja: VW GRUP Pruszcz Gdanski

Poprzednia stronaNastępna strona

- - -



Powrót do Stylizacja

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości