Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
listwy
mam pytanko, czy listwy od wersji GT a dokładnie te nad kołami i progowe pasują do każdego modelu np.5 drzwi w wersji GT do 5 drzwi w wersji EUROPE, I jesli tak to gdzie można kupic takie listwy, jestem z okolic kielc? pozdrawiam
- mariuszwalas
- Czytacz
Listwa progowa
Panowie , a moze i Panie
szukam listwy progowej do mk3 gt 5D od strony kierowcy, jesli ktos ma namiar to prosze o pomoc. Druga kwestia jest taka - czy takowa listwa byla taka sama w GTD i GTI. Z gory dzieki za pomoc.
szukam listwy progowej do mk3 gt 5D od strony kierowcy, jesli ktos ma namiar to prosze o pomoc. Druga kwestia jest taka - czy takowa listwa byla taka sama w GTD i GTI. Z gory dzieki za pomoc.-

Sivy - Members
Orginalne nakladki i progi
Witam, koledzy powiedzcie mi gdzie mozna dorwac orginalne nakladki na nadkola i progi z wersji gti/vr6
Na allegro widzialem nakladki ale progow nie znalazlem. Z gory thx.
Na allegro widzialem nakladki ale progow nie znalazlem. Z gory thx.-

TOM4S - Czytacz
nakładki na błotniki to groszowa sprawa na allegro, ale progi to rarytasy... hehe, mają sporo elementów i cięzko skompletować całe
Moje byłe MK3 VR6
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
witam . ja tez myslalem o zalozeniu nakladek na nadkola i progi o gti do mojego golfa tylko tak sobie mysle ze jesli sie ktos zna to pomysli sobie ze to wiocha zakladac listwy od gti do 1.6 co o tym myslicie? golf napewno ladniej by sie prezentowal co nie?
-

tsubasa1982 - Badacz tematu
-

pawel_ns - Members
ja w prawdzie gti niemam ale listwy na blotnikach i progi w aucie zawitaly mi sie bardziej podoba niz gole progi i jestem zadowolony niestety znalesc cos takiego to juz ciezko .
Życie jest piękne! Jeśli prawidłowo dobierze się środki antydepresyjne
-

Cysiu_NS - Gaduła
ja już od bardzo dawna poluje na listwy progowe i nie jest to latwa sprawa, na allegro jest jeden gostek je sprzedający okolo 100 zł za sztukę bez koncówek i to do wersji jak pisze gti.
Jak myślicie czy taka może pasowac do zwyklej wersji golfika? tym bardziej ze nawet nie wiem czy te listwy ktoś zakladal dodatkowo czy byly oryginalnie
Jak myślicie czy taka może pasowac do zwyklej wersji golfika? tym bardziej ze nawet nie wiem czy te listwy ktoś zakladal dodatkowo czy byly oryginalnie
-

marrcee - Badacz tematu