Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
ale poszukaj raczej oryginalnych z VW kolega mial taki przypadek ze kupil nowe z allegro a ja kupilem uzywki ja zalozylem bez problemu do siebie a on narzekal bo nie pasowaly byly niedokladnie wykonane takie ostrzezenie dla tych co maja zamiar montowac nakladki na blotniki pozdrawiam
Życie jest piękne! Jeśli prawidłowo dobierze się środki antydepresyjne
-

Cysiu_NS - Gaduła
swieta prawda ja kupilem hokeje od gti na allegro to znaczy takie jak maja gti. tak lekko wchodzily przy montarzu i o byle co przychaczylem i zaraz wyskakiwaly, prawy hokej wytrzymal jeden dzien.
ale zgadalem sie ze znajomym co prowadzi sklep z czesciami samoch. i sprowadzil mi takie hokeje ale te sa konkretne sa tak dopasowane ze ciezko bylo je zalozyc.
ale zgadalem sie ze znajomym co prowadzi sklep z czesciami samoch. i sprowadzil mi takie hokeje ale te sa konkretne sa tak dopasowane ze ciezko bylo je zalozyc.-

tsubasa1982 - Badacz tematu
kompletne progi trudno dostać, a w dobrym stanie to już wogóle... generalnie komplet używanych to koszt ok 300 zł. byłem ostatnio oglądać progi za 200 zł, ale nie były idealne, więć zrezygnowałem
jak coś, to mogę dać namiar. co do sierpów, to te za 30 zł to badziewie, bo nie przylegają i są kiepsko wykonane. o wiele lepiej poszukać oryginalnych używek.
jak coś, to mogę dać namiar. co do sierpów, to te za 30 zł to badziewie, bo nie przylegają i są kiepsko wykonane. o wiele lepiej poszukać oryginalnych używek.-

mcsym - Members
- Rocznik: 1997
- Silnik: 2.0 16V ABF
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe