Moderator: Moderator
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
a ja napisze tak
:
LSD [LamboStyleDoors] jest fajny ,ale nie do każdego autka pasuje
do mk3 wg. mnie można założyć ale to już cały golfik musi być ładnie zrobiony ... oto fotka w mk3 :

:
LSD [LamboStyleDoors] jest fajny ,ale nie do każdego autka pasuje
do mk3 wg. mnie można założyć ale to już cały golfik musi być ładnie zrobiony ... oto fotka w mk3 :

-

Aro - VIP
- Rocznik: 2000
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
co wy gadacie. lambo doors nie pasuje do golfa?do 5d to moze nie ale do 3d jak najbardziej pasuje, moim zdaniem to dobry pomysl nie kazdy golf ma takie furtki, a co do tych garazy podziemnych czy parkingow to przeciez te dzrzwi nie podnasza sie na 3 metry. ja juz sie rozgladalem tu i tam i w przyszlosci takie sobie montne 

-

tsubasa1982 - Badacz tematu
Ja proponuje zamontowanie drzwi takich jak w syrenkach otwierających się w drugą stronę
Prześmiewcy mówią że te drzwi służą do łapania kur po wioskach 
Prześmiewcy mówią że te drzwi służą do łapania kur po wioskach 
-

Admor - Czytacz
Aro napisał(a):a ja napisze tak:
LSD [LamboStyleDoors] jest fajny ,ale nie do każdego autka pasujedo mk3 wg. mnie można założyć ale to już cały golfik musi być ładnie zrobiony ... oto fotka w mk3 :
Obrazek
no baa przecie wiadomo ze lambo dorsy zakladane sa jak juz furka niezle jest odpicowana, a inni mysla tak od razu do ich standardzikow. Popieram tez fajna sprawa te zawiaski a najlepiej w cabrio bo ramy nie ma i jak svhowasz szybe to dopiero efekt jest. A tak apropo czy ktos juz probowal zamontowac drzwi od cabrio mk3?? to bylo by cos
Jeśli zobaczysz mnie we wstecznym lusterku to nie próbuj wciskać gazu... ja już to zrobiłem!!!
moj-golf/mtuner-reaktywacja-vr6-t5834.html
moj-golf/mtuner-reaktywacja-vr6-t5834.html
- MTuner
- Badacz tematu
nie wiem czy temat wygasł ale ja u siebie miałem założoną instalacje lambo i muszę przyznać że efekt jest super pod warunkiem ze instalacja jest dobrze przeprowadzona u mnie tak niestety nie było drzwi sie nie domykały i cała konstrukcja była mało stabilna wiec powróciłem do serii 
-

puczek - Czytacz