Moderator: Moderator
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Jacol, Miałem takie lampy byłem z nich bardzo zadowolony, posiadaja mopzliwosc regulacji przesłony na lewy lub prawy ruch, mają oczywiście szkło, a wykonanie super. Teraz mam in pro r32, ale tel lampy o które sie pytasz mozesz zobaczyć w moim profilu jak świecą gdzieś na środkowych stronach 

- DrSzpila
- Members
Mysle o tych Depo bo maja zarowke na migacz a przeszlo mi przez glowe aby nie podlaczac migacza tylko odlaczyc ringi i postojowke zrobic wlasnie z tej trzeciej zarowki zamiast migacza. Wtedy bylby wilk syty i lampa cala. Da sie tak ? Inpro odpadaja niestety bo w polsce i niemczech nie ma wersji bez angel eyesow.
DEPO co ma wspolnego z FK i czy powinienem na cos uwazac dobierajac te lampy ?
UPDATE:
Chyba znalazlem lampy dla siebie:
Dupa zowu, jednak maja ringi....
No to teraz tak: FK Automotive ma w ofercie lampy z linka u gory ktore by mnie urzadzaly. Wchodza na strone DEPO a tam: Taiwan Auto Lamp. Mimo, ze Taiwan to one sa dobre ?
DEPO co ma wspolnego z FK i czy powinienem na cos uwazac dobierajac te lampy ?
UPDATE:
Chyba znalazlem lampy dla siebie:
Dupa zowu, jednak maja ringi....
No to teraz tak: FK Automotive ma w ofercie lampy z linka u gory ktore by mnie urzadzaly. Wchodza na strone DEPO a tam: Taiwan Auto Lamp. Mimo, ze Taiwan to one sa dobre ?
GOLF 3 - 1.6 75KM - ABU - GL 5D
kontakt: gg 4684235 / mail: clau&tlen$pl
kontakt: gg 4684235 / mail: clau&tlen$pl
-

Jacol - Badacz tematu
Oczywiście, że mozna masz tam kabelki od kierunków i podpinasz je gdzie chceszMysle o tych Depo bo maja zarowke na migacz a przeszlo mi przez glowe aby nie podlaczac migacza tylko odlaczyc ringi i postojowke zrobic wlasnie z tej trzeciej zarowki zamiast migacza. Wtedy bylby wilk syty i lampa cala. Da sie tak ? Inpro odpadaja niestety bo w polsce i niemczech nie ma wersji bez angel eyesow.
... Ja na poczatku te kierunki miałem jako światła do jazdy dziennej
[ Dodano: 2008-11-08, 17:22 ]
Depo oczywiście sa bardzo dobre i lepsze jakościowo niż te tajwanskie sonara... Tepo sa z wyższej półki nie ma co narzekac naprawdę.No to teraz tak: FK Automotive ma w ofercie lampy z linka u gory ktore by mnie urzadzaly. Wchodza na strone DEPO a tam: Taiwan Auto Lamp. Mimo, ze Taiwan to one sa dobre ?
- DrSzpila
- Members
Zastanawiam sie ...
Witam pomoglibyście panowie w doborze lampek na przód. Kolor mojego golfika jest taki jak widać na zdjęciu. Jak widac na zdjeciu brakuje mi jeszcze blendy ale zamierzam kupic kierunki z halogenami i tez bym prosił o rade jakie czy black czy clear. Na tyle mam standardowe światełka. Jak sie się sprawuja lampy z soczewkami czy lepiej oświetlają droge czy policja sie nie czepia
Z góry dziekuje za wszelaką pomoc
- moj golfik
Z góry dziekuje za wszelaką pomoc
- moj golfik- Gaetano79
- Berbeć
Odp
Dzięki Dziku87.
Na przód myślałem o tych a na tył o tych
no i w zderzak
Jak sie sprawująte światła z soczewkami czy nie oślepiają innych i jak z policją.
Te reflektory są na H1 ja mam H4 czy wszelakie kostki bedą pasować czy bede musiał coś przerabiać?
Z góry dziękuje za wszelakie odpowiedzi
Na przód myślałem o tych a na tył o tych
no i w zderzak
Jak sie sprawująte światła z soczewkami czy nie oślepiają innych i jak z policją.
Te reflektory są na H1 ja mam H4 czy wszelakie kostki bedą pasować czy bede musiał coś przerabiać?
Z góry dziękuje za wszelakie odpowiedzi
- Gaetano79
- Berbeć
Gaetano79 napisał(a):Na przód myślałem o tych a na tył o tych
najgorszy zestaw jaki można sobie dobrać
te same lampy na innej aukcji można kupić taniej
ale wolał bym coś innego, te są strasznie już oklepane, a tylne to już kompletna porażka jak dla mnie

Moje byłe MK3 VR6
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Gaetano79 napisał(a):na przód mogą być?
za te pieniądze można mieć o wiele ciekawsze lampy, ale to kwestia gustu
Gaetano79 napisał(a):Zaproponuj jakies tylne
Gaetano79 napisał(a):Dlaczego najgorszy kolego PiJey88 ?
nie rozumiem jak można zakładać lampy typu LEXUS do Golfa
wiocha... przecież to wygląda beznadziejnie... Moje byłe MK3 VR6
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
PiJey88 dzieki ci za wszelakie propozycje. Ogladama sobie twojego golfistego i jest śliczny
ale na przodzie masz reflektory z soczewką ale dlaczego masz taka szpare czy mi sie tylko tak wydaje ale wyglada to jakby te światełka były za małe czy to tak specjalnie i jak sie one sprawują. Do mojego koloru nadwozia to chyba black no nie ?!
ale na przodzie masz reflektory z soczewką ale dlaczego masz taka szpare czy mi sie tylko tak wydaje ale wyglada to jakby te światełka były za małe czy to tak specjalnie i jak sie one sprawują. Do mojego koloru nadwozia to chyba black no nie ?!- Gaetano79
- Berbeć
Gaetano79 na tył to bardzo zły wybór
Jeśli chodzi o przód to ten zestaw może być.Zależy jakie możesz przeznaczyć fundusze na tą operację.
Z tyłu pomyśl o ori hella black magic.
PiJey88 podał Ci najlepsze opcje jakie są praktycznie w tym przedziale cenowym.Na przód weź sobie FK black a na tył jak już wcześniej wspomniałem hella black magic a jeśli nie masz tyle kaski to dymione hella.i będzie świetnie
wydaje Ci się. u kolegi wszystko świetnie pasuje
Rewelacja wkońcu to in.pro
Zdecydowanie tak
Jeśli chodzi o przód to ten zestaw może być.Zależy jakie możesz przeznaczyć fundusze na tą operację.
Z tyłu pomyśl o ori hella black magic.
PiJey88 podał Ci najlepsze opcje jakie są praktycznie w tym przedziale cenowym.Na przód weź sobie FK black a na tył jak już wcześniej wspomniałem hella black magic a jeśli nie masz tyle kaski to dymione hella.i będzie świetnie
Gaetano79 napisał(a):dlaczego masz taka szpare czy mi sie tylko tak wydaje
wydaje Ci się. u kolegi wszystko świetnie pasuje
Gaetano79 napisał(a):jak sie one sprawują
Rewelacja wkońcu to in.pro
Do mojego koloru nadwozia to chyba black no nie ?!
Zdecydowanie tak
-

Dziku - Gaduła
Dzięki Dziku87 znalazłem takie na przód a na tył takie jeżeli chodzi o kase to wiesz jak jest jeden zakup w miesiącu
Teraz mam H4 pod jedna kostke a czy jak bym sobie założył te światełka 2xH1 musiałbym przerabiać? Mają homologacje E11 to dobra do jazdy w Polsce?
Teraz mam H4 pod jedna kostke a czy jak bym sobie założył te światełka 2xH1 musiałbym przerabiać? Mają homologacje E11 to dobra do jazdy w Polsce?- Gaetano79
- Berbeć