Moderator: Moderator
• Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
lampy zakupione;/ troche jestem ze tak napisze "zdyskomfprtowany"
zostałem przy h1 + h1 ale orynial takie jak mam obecenie.
Zbieram pieniążki na nowszą golfinke IV
dlatego nie chciałem pakowac kasiorki w tego 
zostałem przy h1 + h1 ale orynial takie jak mam obecenie.
Zbieram pieniążki na nowszą golfinke IV
dlatego nie chciałem pakowac kasiorki w tego 
-

pawel601 - Badacz tematu
pawel601, ja polecam LAMPY ANGEL EYES GOLF3 black drogie nie sa ale dobze siweco http://moto.allegro.pl/item475505185_la ... zewka.html mam takie same tylko jak ja kupywałem to kosztowały 480zł ale naprawde polecam
- paliwo
- Badacz tematu
a ja nie polecam tych lampek.. po pierwsze za duzo osób juz je ma a po zdruge sa brzydkie jak dla mnie a po trzecie słyszałem ze tak sobie świecą.
Jak dla mnie to bym juz te kupił o niebo ładniejsz sa lub takie te sa zajebis...
co do ceny to nie ma dużej różnicy ale co do wygladu to niebo a noc
[ Dodano: 2008-11-07, 09:54 ]
tam nie ma kieruneczków
!
Jak dla mnie to bym juz te kupił o niebo ładniejsz sa lub takie te sa zajebis...
co do ceny to nie ma dużej różnicy ale co do wygladu to niebo a noc
[ Dodano: 2008-11-07, 09:54 ]
bartonq napisał(a):a tam to co widac z boczku to sa kierunki w tych lampach?
tam nie ma kieruneczków
!- bemo24
bemo24, ja polecam te ostatnie a nie te w srebrnych oczach bo maja plastikowy klosz, diody od postojówek opadają itd... Najlepszę będą in pro jestem zadowolony a mam z czarnym wkładem a w czerwonym aucie super sie prezentuje
[ Dodano: 2008-11-07, 18:58 ]
[ Dodano: 2008-11-07, 18:58 ]
niemiecka firma dectane? To jest naprawdę firma SONAR a fuj kichapaliwo napisał(a):pawel601, ja polecam LAMPY ANGEL EYES GOLF3 black drogie nie sa ale dobze siweco mam takie same tylko jak ja kupywałem to kosztowały 480zł ale naprawde polecam
- DrSzpila
- Members
Drpiorko napisał(a):bemo24, ja polecam te ostatnie a nie te w srebrnych oczach bo maja plastikowy klosz, diody od postojówek opadają itd... Najlepszę będą in pro jestem zadowolony a mam z czarnym wkładem a w czerwonym aucie super sie prezentuje
Tak masz racje co do pierwszych lampek ale jak sie nie myłe to te za 400 tez maja klosz plastykowy, a mi chodziło o wyglada, a co do projektorów to do czerwonego wyglada bajka!!!
Pozdr Drpiorko Bemo24
- bemo24