Moderator: Moderator
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
- killah
killah napisał(a):no ale przecież w halo żeby zrobić dobry smoked to maluje się odbłyśnik. nie rozumiem problemu
Maluje się odbłyśnik ? Tylko po co ? Jak pomalujesz odbłyśnik to skończy się to tym ze nie będzie halogen w ogóle świecił...Chyba coś pomieszałeś....
Mirafioli
- Skaktus
- Badacz tematu
Skaktus napisał(a):killah napisał(a):no ale przecież w halo żeby zrobić dobry smoked to maluje się odbłyśnik. nie rozumiem problemu
Maluje się odbłyśnik ? Tylko po co ? Jak pomalujesz odbłyśnik to skończy się to tym ze nie będzie halogen w ogóle świecił...Chyba coś pomieszałeś....
hmmm
kiedyś gdzieś na forum czytałem że malujemy w halogenach wszystko oprócz żarówki
- killah
killah napisał(a):Skaktus napisał(a):killah napisał(a):no ale przecież w halo żeby zrobić dobry smoked to maluje się odbłyśnik. nie rozumiem problemu
hmmm
kiedyś gdzieś na forum czytałem że malujemy w halogenach wszystko oprócz żarówki
To masz jednak kiepskie info...Maluje się plastik pod kloszem i co najwyżej przesłonę pod soczewką, nic więcej. Luster się nie maluje. Jak sobie wyobrażasz pomalowane lustro, które wówczas nie odbija światła ?
Mirafioli
- Skaktus
- Badacz tematu
można pomalować wszystko jak np zrobił Aro w swoich lampach http://www.golf3.pl/topics30/z-golf-fro ... t24045.htm wygląda extra ale niestety nie świeci
co do halogenów to wątpie żeby pomalowanie odbłyśnika dało większe przyciemnienie ponieważ odbłyśnika itak nie ma widać po drugie oczywiście stracą swoją funkcje
co do halogenów to wątpie żeby pomalowanie odbłyśnika dało większe przyciemnienie ponieważ odbłyśnika itak nie ma widać po drugie oczywiście stracą swoją funkcje
-

Radi - Members
- Rocznik: 93
- Silnik: 2.8 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe