no i przede wszystkim JDM to japończyki a golf he heModerator: Moderator
-

Emiczka - VIP
- Rocznik: 2003
- Silnik: 1.6 passat B5fl
- Paliwo: PB
- Nadwozie: kombi
http://www.vwzone.pl/index.php?modul=uzytkownik&id=1268
znalezione przez przypadek, az sie serce kraja co mozna zrobic z tak pięknego Vr6. W odpowiednich rękach myslę ze byłby piękny;((
znalezione przez przypadek, az sie serce kraja co mozna zrobic z tak pięknego Vr6. W odpowiednich rękach myslę ze byłby piękny;((
prawdziwa pasja doprowadza do precyzji....
http://www.golf3.pl/topics2/bon-jovi-by ... t42929.htm
Zapraszam do mnie
)
http://www.golf3.pl/topics2/bon-jovi-by ... t42929.htm
Zapraszam do mnie
)-

damiano2302 - Czytacz
popieram... ale widzisz są ludzie i taborety z wioski 

To nie tylko samochód lecz kawałek życia..
moj-golf/golf-iii-1-8-adz-t51854.html
- suchyvw
- Badacz tematu
damiano2302 napisał(a):znalezione przez przypadek, az sie serce kraja co mozna zrobic z tak pięknego Vr6.
Popatrz tylko sprzed ilu lat są te fotki..
Legendy głoszą że kiedyś było to modne
damiano2302 napisał(a):W odpowiednich rękach myslę ze byłby piękny;((
vr to silnik a nie buda.
-

Paweu - Members
- Rocznik: 1111
- Silnik: 0.8
- Paliwo: CNG
- Nadwozie: cabrio
No no koleżko Arni. Mądrość bije od młodzieniaszka że aż miło poczytać hehe
Ale co prawda to prawda
[ Dodano: 2012-12-01, 02:10 ]
suchyvw napisał(a):..... są ludzie i taborety z wioski
Suchy ,Wikipedia powiada:
Łączno – wieś w Polsce położona w województwie warmińsko-mazurskim.
Tak więc nie ogłaszaj publicznie żeś taboret z wioski hehe

-

ER77 - Badacz tematu
ER77 napisał(a):Tak więc nie ogłaszaj publicznie żeś taboret z wioski hehe
Nic do wioski nie mam bo jak napisales sam z niej jestem. Ale tylko chlopaki z wiosek maja takie pomysly.
Także czytaj uważnie buraku

- suchyvw
- Badacz tematu
suchyvw napisał(a):Nic do wioski nie mam bo jak napisales sam z niej jestem. Ale tylko chlopaki z wiosek maja takie pomysly.
Także czytaj uważnie buraku
Haha dobre,dobre Suchy. Jednak masz rację. Czasami pomieszkiwanie na tzw. obszarach wiejskich skutkuje
buractwem
A teoria jakoby tylko wiejskie chłopaki parały się wieś tuningiem jest mega niedorzeczna i świadczy chyba tylko o kompleksach Jaśnie Pana Suchego, Agrotjunera ze światowym zacięciem
Pzdr. Burak z Wiochy
P.S Jakoś sam nie kwapisz się z prezentacją swojej furmanki hehe Dawaj ją! Popatrzymy,ocenimy
EOT
-

ER77 - Badacz tematu
nie mam zamiaru się z tobą dalej kłócić, w następnym tygodniu postaram się skleić temat pozdro
- suchyvw
- Badacz tematu
ER77 napisał(a):suchyvw napisał/a:
..... są ludzie i taborety z wioski
Suchy ,Wikipedia powiada:
Łączno – wieś w Polsce położona w województwie warmińsko-mazurskim.
Tak więc nie ogłaszaj publicznie żeś taboret z wioski hehe
Najs
Btw. Najlepsze projekty powstają w stodole..
-

Paweu - Members
- Rocznik: 1111
- Silnik: 0.8
- Paliwo: CNG
- Nadwozie: cabrio
Panowie - bez spiny, do końca świata* pozostało niewiele, a wy tu prowadzicie kłótnie o byle pierdoły.
Wiejski Tuning swoją nazwę zawdzięcza najprawdopodobniej temu, że wszystkie projekty tego rodzaju wyglądają jak maszyny rolnicze, czyli rozrzutniki do gnoju, kombajny, traktory etc. Wypisywanie, kto jest z wioski, a kto nie, moim skromnym zdaniem nie jest na miejscu, bo mogę w każdej chwili napisać 1000-argumentów przemawiających za tym, że życie na wsi jest lepsze od tego, które toczy się w miastach. Jednakże patrząc z punktu widzenia miłośników motoryzacji mija się to z celem. Zazwyczaj pod remizą (czytaj - wiejski club muzyczny) zjeżdżają się tjunerzy, aby pooglądać swoje wehikuły czasu, wymienić się doświadczeniami na temat ucieczki przed stadem goniących byków, czy też po-przechwalać się, ile to ich stjuningowane samochody na podtlenku LPG miały najwięcej na licznikach. U mnie na wsi (co prawda Wielbark nie jest wioską z prawdziwego zdarzenia, a najprawdopodobniej od stycznia 2014 będzie na prawach miejskich) również można znaleźć kilka interesujących projektów Wiejskiego Tuningu, jednak nie oznacza to, że ja również mam dążyć do zderzaków z ABS'u, stojaków do piwa na tylnej szybie, lexusów, alu-kołpaków i innych gadżetów, które w niewielkim stopniu upodobniłyby mojego Mariana do aut z filmu "Szybcy i Wściekli".
Znalazłem fajną stronkę, na której to użytkownicy wrzucają coś, co nas może zainteresować:
MotoWiocha.pl
Kilka fajnych fotek:
* koniec świata w/g kultury majów. Ja jako praktykujący katolik mam inną teorię na ten temat, jednak uznałem, że warto pośmiać się co nieco z obsesji, która ogarnia cały świat. Sprostowanie dla moderatorów, którzy chętnie udekorowaliby mój profil czerwonym ostrzeżeniem.
Wiejski Tuning swoją nazwę zawdzięcza najprawdopodobniej temu, że wszystkie projekty tego rodzaju wyglądają jak maszyny rolnicze, czyli rozrzutniki do gnoju, kombajny, traktory etc. Wypisywanie, kto jest z wioski, a kto nie, moim skromnym zdaniem nie jest na miejscu, bo mogę w każdej chwili napisać 1000-argumentów przemawiających za tym, że życie na wsi jest lepsze od tego, które toczy się w miastach. Jednakże patrząc z punktu widzenia miłośników motoryzacji mija się to z celem. Zazwyczaj pod remizą (czytaj - wiejski club muzyczny) zjeżdżają się tjunerzy, aby pooglądać swoje wehikuły czasu, wymienić się doświadczeniami na temat ucieczki przed stadem goniących byków, czy też po-przechwalać się, ile to ich stjuningowane samochody na podtlenku LPG miały najwięcej na licznikach. U mnie na wsi (co prawda Wielbark nie jest wioską z prawdziwego zdarzenia, a najprawdopodobniej od stycznia 2014 będzie na prawach miejskich) również można znaleźć kilka interesujących projektów Wiejskiego Tuningu, jednak nie oznacza to, że ja również mam dążyć do zderzaków z ABS'u, stojaków do piwa na tylnej szybie, lexusów, alu-kołpaków i innych gadżetów, które w niewielkim stopniu upodobniłyby mojego Mariana do aut z filmu "Szybcy i Wściekli".
Znalazłem fajną stronkę, na której to użytkownicy wrzucają coś, co nas może zainteresować:
MotoWiocha.pl
Kilka fajnych fotek:
* koniec świata w/g kultury majów. Ja jako praktykujący katolik mam inną teorię na ten temat, jednak uznałem, że warto pośmiać się co nieco z obsesji, która ogarnia cały świat. Sprostowanie dla moderatorów, którzy chętnie udekorowaliby mój profil czerwonym ostrzeżeniem.

-

PrzemkoXVI - Members
Koledzy nie będziemy tolerować takiego zachowania na forum. To jest temat o stylu a nie dogryzaniu sobie i ubliżaniu następnym razem zastanówcie się.
Przemek passato golf mnie rozwalił na łopatki
Przemek passato golf mnie rozwalił na łopatki

moj-golf/moj-ukochany-golf-3-prosto-od-emiczki-t41103.html -Ma była miłość 

-

Emiczka - VIP
- Rocznik: 2003
- Silnik: 1.6 passat B5fl
- Paliwo: PB
- Nadwozie: kombi