Moderator: Moderator
właśnie o to chodzi o czym mówi bartez.. u mnie w mieście nikt nawet lusterka w stickerze nie ma i nie ma pojęcia co to jest, grono nielicznych rozumie ten styl 

- rastamaniek
- Czytacz
-

Broda6666 - Badacz tematu
Broda6666, niby tak, ale BRA też już niby się przejadła a jakoś nadal ludzie kupują a na ulicach tak na prawdę raz na miesiąc we Wrocławiu zobaczę auto z BRA to cud;p
- Lobus
- Ekspert
Lobus, bo tyle nawaliło śniegu i taki mróz zaczyna być że teraz nie widać bry, szkoda zakładać w taką pogodę i jak mokro... chyba że zimowa sesyjka i na chwilę
chociaż ci powiem że u mnie jeden ciągle w Brusach wariuje jakąś białą bmw ze spojlerem i brą.... i wciąż się popisuje na mojej ulicy głównej... ale będę się cieszyć jak ją ściągnie na mycie i mu lakier zejdzie hahaha
Będzie Miał Wydatki
a co do strickera to chyba sobie zrobię taki na wakacyjny setup pół hokeya i lusterko jak będziecie tu w temacie tak nacierać hehe to się przekonam
chociaż ci powiem że u mnie jeden ciągle w Brusach wariuje jakąś białą bmw ze spojlerem i brą.... i wciąż się popisuje na mojej ulicy głównej... ale będę się cieszyć jak ją ściągnie na mycie i mu lakier zejdzie hahaha
Będzie Miał Wydatki
a co do strickera to chyba sobie zrobię taki na wakacyjny setup pół hokeya i lusterko jak będziecie tu w temacie tak nacierać hehe to się przekonam

- krystek.l
- Poldek
- Fanatyk
krystek.l, nie no wiadomo, że teraz to pościągali, ale i w lato mało widać aut z BRA jak i ze stickerami, przejadło się może i na forum ale na ulicy nadal niecodzienny widok. 

- Lobus
- Ekspert
Lobus, to prawda może się przejadło może nie...
ale jak ja np wyjeżdzam z brą.... to każdy się ogląda, nawet dziadek jakiś pod monopolowym heheh
a w trasie gdzieś albo w jakimś mieście zawsze sie znajdzie ktoś na CB i ci pitoli co to jest hehe
a stricker to raczej nowa wizja tak od zeszłego roku zaczęło się bardziej....
ale jak ja np wyjeżdzam z brą.... to każdy się ogląda, nawet dziadek jakiś pod monopolowym heheh
a w trasie gdzieś albo w jakimś mieście zawsze sie znajdzie ktoś na CB i ci pitoli co to jest hehe
a stricker to raczej nowa wizja tak od zeszłego roku zaczęło się bardziej....
- krystek.l
nic sie nie przejada temu co jeszcze tego nie mial
stricker miodzio
fakt kazdy prawie robi albo vento ryek albo stricker albo szacha albo rost taka prawda ...
stricker miodzio
fakt kazdy prawie robi albo vento ryek albo stricker albo szacha albo rost taka prawda ...Wódka 25zł; Kieliszki 5zł ;spojrzenie matki gdy wracasz do domu nad ranem--bezcenne
moj-golf/bordowy-metalic-by-sitos-banditos-t23878.html
moj-golf/bordowy-metalic-by-sitos-banditos-t23878.html
-

sitek699 - Members
Taa moj starszy brat ma MKV i ma BRA caly czas, juz jest taka wymietolona jakby nie wiem co z nia bylo robione, mial fajne auto ale teraz to juz kaszanka 

R.I.P Mystic B. [*]
-

BartheZz_3 - Members
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
BartheZz_3, no właśnie bo o skórę trzeba dbać i wiedzieć kiedy ją zakładać a kiedy zdejmować...
no cóż takie są skutki...
i tak samo trzeba dbać o stricekry i carbon czy inne folie które naklejamy...
średnio wytrzymują bez zabezpieczenia pare lat, ale jak nie lakierowane i tylko jakoś podgrzane przy obklejaniu to te 2 lata wytrzymną...
no cóż takie są skutki...
i tak samo trzeba dbać o stricekry i carbon czy inne folie które naklejamy...
średnio wytrzymują bez zabezpieczenia pare lat, ale jak nie lakierowane i tylko jakoś podgrzane przy obklejaniu to te 2 lata wytrzymną...
- krystek.l