Moderator: Moderator

więc naczytałem sie o tym i znalazlem gotowe strickers bomb na arkuszu 1m2 ale strasznie drogo po 2 na raz nie dam rady naklejic co? trzeba by wycinac itp straszna bieda , więc szukałem pojedynczo naklejek ale nie dosc ze drogo to ciezko cos znalesc kolorowego . moze ktos wie z kad duza ilosc kupic albo ma  i chce sprzedac to raz a dwa z ołonieniem naklejek to ten bezbarwny ciekawa sprawa maluje sam wiec nie ma problemu tylko własnie czy nie pokreci naklejek , .. Pozdrawiam !
 wpisywałem w wyszukiwarke i nie moglem znalesc mniejsza z tym , teraz mysle ile trzeba naklejek na maske golfa 1m2 na bank nie wystarczy 2,5 mysle ze trzeba ...
 na maske nie naklejisz a jak to zrobisz ciezko wykonac łaczenie .... polecam poejdyncze naklejki fakt duzo lepienia no i jedna na druga musi nachodzic i duzo ich wiecej trzeba ale i tak warto  
 potem bezbarwny pryskasz super cienko z odległosci 40 cm szerokim strumieniem na pistolecie nie zaduzo zeby nie pokreciło naklejek . tak z 2 razy . potem zalewasz bezbarwnym dosc grubo i bardzo duzo 
 i polerka ! błyszczy sie jak psu ...
 i wygląda nie z tej ziemi efekt !dlatego trzeba cos nowego wymyslacBroda6666 napisał(a):jak dla mnie motyw sticker umiera bo juz tego sie narobilo na co 2 samochodzie

swatu napisał(a):dlatego trzeba cos nowego wymyslac

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości