Moderator: Moderator
W tamtym roku w zimę wszystko było ok, obroty w granicach 800 a teraz na kompie pokazuje 903 ob/min. Zwiększyło się spalanie o ok 1,5litra. Jak jadę 80km/h to słychać silnik jakbym jechał ze 110. Denerwuje mnie bezradność mechaników u których byłem. Ale narazie sprawy nie ruszam, za dużo mnie to nerwów kosztuje, poczekam do wiosny. 
Piotrek napisał(a):Ja mam, do psa starego, to samo.W tamtym roku w zimę wszystko było ok, obroty w granicach 800 a teraz na kompie pokazuje 903 ob/min. Zwiększyło się spalanie o ok 1,5litra. Jak jadę 80km/h to słychać silnik jakbym jechał ze 110. Denerwuje mnie bezradność mechaników u których byłem. Ale narazie sprawy nie ruszam, za dużo mnie to nerwów kosztuje, poczekam do wiosny.

ale to inna bajka he bo nie moge dość co powoduje takie drgania kierownicy u mnie ... dlatego na przyspieszaczu mam 1100 a jak go wylacze mam 1000 (chociaz tak jak Golfik1986 napisał .... jedynym słusznym sposobem na sprawdzenie obrotów jest podłączenie komputera - jezeli ma się go pod co podłączyć he
bo ten obrotomierz to różnie pokazuje he dlatego też sądze że u mnie jest troche ponad 900 na jałowym biegu przy ciepłym silniku .... )Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 14 gości