weź sobie w tym TD ustaw 850-900 i zobaczysz jakie będą wrażenia
przecież nawet jak ma 1100 na jałowym to i tak więcej silnik przecież nie pali ... a jak pali to damski kieliszek od wódki 
Moderator: Moderator
weź sobie w tym TD ustaw 850-900 i zobaczysz jakie będą wrażenia
przecież nawet jak ma 1100 na jałowym to i tak więcej silnik przecież nie pali ... a jak pali to damski kieliszek od wódki 
.
.... nigdy w 1.9D nie będzie takich obrotów bo zawsze podniesie do ponad 900 .... nie wiem czy zauważyłeś na końcu filmu w ostatnich momentach jak koleś zacząc gazować ... puścił gaz i już obroty na jałowym były wyższe ... ja mam takie same jak on jak zapale silnik ..... bez przyspieszacza ale i tak po jakimś czasie zatrzymają się na trochę ponad 900 aż dojdzie do 1000 .....
a co do obrotow u mnie jak byly mrozy byly kolo 1000 teraz maja 950 i tak sie trzyma caly czas
zakres 860-950 ..... jakby trzymał 1500 to byłby problem he ... a tak o 30 obrotów płakać ? ze jest więcej .. ojj
http://www.youtube.com/watch?v=funu8tF5SCk wystarczy o 50 podnieść na starcie (czyli np: wyciągnąć przyspieszacz albo zapalić na ciepłym silniku wtedy automatycznie jest 1000 równo ....) i jest cichutko
czyli wniosek taki, że mniej niż 900 do Golfa 1.9D nie da rady he podejżewam, że i do TD również ....Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 14 gości