niestety w moim przypadku nie ma sensu kupować innego bo bardziej mi się opłaca zrobić co mam niż jechać do polski i kupować inne a później jeszcze dokładać 2tyle ... A czy w moim diselku przy wymianie całego tlumika i innych gratów nie będzie się dało wyciągnąć te 10-15 koni więcej?
Nie. Jak masz katalizator to minimalnie może Ci się zwiększyć dynamika. Będzie poprostu lepiej reagował na wciśnięcie gazu. W miejsce kata wspawuje się rurę mniej więcej o tej samej średnicy byle by nie mniejszą i tyle.To też mam już zrobione w swoim
Weźmiesz mnie na prostej?? A ja Cię zniszczę na zakręcie!!
czyli poza zdjęciem katalizatora który minimalnie coś pomoże w moim golfiku moc nie przekroczy tych 65koni no cóż przynajmniej mało pali mam jeszcze male pytanie czy nasza 3(buda) z 92 rozni sie czyms z buda z 97?
twój samochód to jest model który słuzy do pojechania do miasta na zakupy i zeby mało palił a nie silnik do modzenia.
jedynie co to niektórzy kombinują kręcąc srubą do regulacji dawki paliwa aby lepej jechało ale wtedy kopci jak wsciekły i cizko go jest odpalić...
z wydechami daj sobie spokuj to nie jest benzyniak ze to coś mu da....
wojna191 bo wycięciu kata nawet 65 koni nie będzie. Dwaką paliwa też nie ma co kręcić bo go będzie zalewać, a powietrza będzie za mało bo nie ma turbo. Przykro się mówi, ale nic nie zrobisz. Przełóż już 1.9 TD też jest bez komputera a są większe możliwości
Weźmiesz mnie na prostej?? A ja Cię zniszczę na zakręcie!!