Moderator: Moderator
W trasie przy jeździe w okolicach 90km/h bez szaleństw i dużych przyspieszeń to schodzi do 4.5l
a normalnie w trasie to okolice 5-ki wychodzą. Pozdro
Przy jakich prędkościach ten AFN ma odcinki ? Na 4 120km/h ? Mam taki silniczek u siebie i wydaje mi się jakoś mało dynamiczny
Może to przez to że przesiadłem się z Corrado vr6
A spalanie ma piękne na te czasy
Jak ktoś może to prosiłbym o jakieś linki jak ,,podrasować takiego AFN-a wymiana turbo ? wtrysków ? ostre wałki ? nowy soft ? I bez głupich komentarzy typu masz szukajke to sobie poszukaj bo wiem do czego ona służy ale może są ludzie którzy ogarniają temat i nie będę musiał szleńczeć pół dnia z szukajką. Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum Luki20jahre napisał(a): Na 4 120km/h ?
- ale jak ktoś lubi tuningowac to czemu nie...
Jest to mój pierwszy TDi wcześniej miałem Corrado 2.0 16v i Corrado VR6... Wezmę go jutro na przepalanki i zobaczę czy poleci więcej niż 120 km/h
Ale z tego co zauważyłem to tak jakby odcinał paliwo przy 3 tyś obrotów więc to chyba nie jest normalne zachowanie ? Dodam tylko że autko zachowuje się ok nic nie faluje ani nie kopci itd 
Luki20jahre napisał(a):jakby odcinał paliwo przy 3 tyś obrotów
jutro będę miał więcej czasu więc rozgrzeje porządnie olej i napisze co i jak
Jak turbo do czyszczenia to opłaca się to robić ? Czy szukać większej suszarki ?
Na coś takiego czekałem.. Co do tych prędkości dzisiaj sprawdzę wszystko wieczorem i dam znać
Co do szmocy tego auta to myślę że jednak będę go powoli zbroił w turbo wtryski i soft.. PozdrawiamUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości